Napoved

Horoskop za petek, 27. marca

Andreja Novak / Dobra karma
27. 3. 2020, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven
Iskali boste rešitev iz zagate, v katero se boste sami spravili zaradi prekipevajočih čustev v nepravem momentu. Ne obljubljajte ničesar, kar ne mislite stoodstotno resno.

Bik
Čustvena nihanja bodo velika, zato delajte na umiritvi, sicer vas bo ljubosumje in strah spremenil v pravo razvalino. Ne dovolite si tega. Fizična telovadba bo pomagala.

Dvojčka
Prehitro se boste pobahali z dosežkom, kar boste potem popravljali in se izgovarjali, pa se ne bo najbolje rešilo. Še posebej ženske bodo pretirano občuljive na vaše izjave.

Rak
Odlično obdobje, ko boste skorajda ugotovili svojo idealno formulo za dobro počutje in odlično sodelovanje pri delu. Sproščenost bo prinesla veliko več, kot ste pričakovali.

Lev
Tuhtanje in raziskovanje se bo poglobilo in vas odmaknilo od ljudi, ki jim ne zupate. Čutili bodo, da so na testu, kar bo še povečalo napetost. Tokrat boste vztrajali in odkrili resnico.

Devica
Krepila se vam bo notranja moč in vse bolj jasno bo, da imate valik vpliv še posebej na nasprotni spol. Pazite, da ne boste zlorabljali tega, saj se vam lahko hitro vrne.

Tehtnica
Polno novosti se bo dogajalo, da sploh ne boste opazili resne težave drugih in da potrebujejo pomoč. Tokrat se boste odmaknili od glavnega dogajanja v svoje dobro.

Škorpijon
Odkrili boste manipulacijske prijeme, ki bodo delovali in si naredili kar nekaj veselja s tem. Ne pozabite pa, da kar se začne z manipulacijo, se nikoli zares dobro ne konča.

Strelec 
Veselili se boste srečanja z osebo, ki vas čustveno čisto omami, zato vas bo malo strah vaših lastnih čustev. Ne glede na obtožbe okolja, boste srečni, da se nekaj dogaja.

Kozorog
Iz vas odhajajo strahovi in napačna prepričanja. Zaupanje, ki ga čutite za prihodnost, vas osrečuje in lahko si celo že aktivno predstavljate, da se vam uresničijo skrite želje.

Vodnar
Vaš magnetizem bo prišel do veljave in lahko, da boste prevzeli skrb za pomembne stvari v poslu. To vam bo dalo posebno veljavo in v prihodnosti materialne koristi.

Ribi
V vas se bo aktivirala globoko zakopano strast. Ne boste želeli načrtovati nadaljnjih korakov, a vas bo strast premamila in pozabili boste na dogovore. Zanimivo bo.