Napoved

Horoskop za četrtek, 26. marca

Andreja Novak / Dobra karma
26. 3. 2020, 06.27
Posodobljeno: 26. 3. 2020, 07.05
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne obračajte se proti sebi in svojemu zdravju, temveč odkrijte optimalno družbo in aktivnosti za vas. SItuacija v vas potencira agresijo, ki jo morate na nek način sprostiti.

Bik
Fizične aktivnosti so nujne za vaše dobro psihično počutje. Ne zanemarjajte svojega telesa, saj vas lahko nekateri dogodki prehitro vržejo iz tira in bo potem trpelo vaše zdravje.

Dvojčka
Optimistični boste in pripravljeni na vse vrste sodelovanja, saj si želite aktivnosti in učenje vam je pisano na kožo. Iskali boste dobre izzive in tudi našli veliko zanimivih stvair.

Rak
Situacijo boste izkoristili za prenovo, pa tudi za osvoboditev starih odnosov, starih čustev in ljudi, ki vam ne želijo dobro in v vas vedno spodbudijo krivdo ali strah.

Lev
Strah za preživetje na dolgi rok vas bo prevzel, saj ne boste čutili nikjer več prave varnosti. Pozabili pa boste, da niste sami v tem in da se je koristno o tem pogovoriti.

Devica
Na plano bodo prihajali globlji strahovi, ki jih ne boste mogli več držati zase. Ker se pogovor ne bo odvijal po pričakovanjih, lahko, da boste kar prekinili odnos zaradi tega.

Tehtnica
Srečni boste in odprti za ljubezen, dajanje in sprejemanje. Neko sporočilo vam bo polepšalo dni in vaš sanjski svet se bo spet na polno odprl za načrtovanje prihodnosti.

Škorpijon
Pogovori vam bodo koristni, pa čeprav se ne boste vedno strinjali s tematiko. Čas je, da se odprete novim vidikom življenja in pogledate na vse še iz druge perspektive.

Strelec
Zaljubljenost se bo zgodila ravno v trenutku, ko se boste odločili, da imate čustev dovolj in da se nikoli več v življenju ne boste zaljubili. Zarečeni kruh bo tokrat sladek.

Kozorog
Jasno boste videli svoje pomanjkljivosti in v zadregi boste, ko boste ugotovili, koliko težav ste v preteklosti povzročili zaradi stvari, ki so bile napačne. Opravičite se.

Vodnar
Zlepa ali zgrda boste uveljavili svojo voljo, saj imate dovolj nesmiselnega čakanja, pregovarjanja in iskanja rešitev. Točno veste, kaj je potrebno narediti. Sledili vam bodo.

Ribi
Zasanjani boste in brez prave moči v debatah. Zato se ne spuščajte v javne pogovore ali projekte, ki jih ne razumete, saj se lahko osmešite ali zaradi tega celo izgubite službo.