Napoved

Horoskop za sredo, 25. marca

Andreja Novak / Dobra karma
25. 3. 2020, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

Oven
Ne razsipavajte svoje energije za nesmiselne stvari. Nekaj dni bodite pozorni na svoje misli, čustva in fizično počutje, da boste odkrili katere reakcije vas najbolj izčrpajo.

Bik
Preventiva boljša kot kurativa tudi pri vas. To velja za vsa področja življenja. Čisto preveč ste si dovolili, da so se v vas razpasli negativni vidiki in zadnji čas je, da se umirite.

Dvojčka  
Domišljija vas bo krepila in prav tako nova virtualna poznanstva, kjer boste sklenili pravo malo bratovščino. Novi ljudje bodo ključni za vaše dobre spremembe v življenju.

Rak
Sedaj imate priložnosti, da vse staro opustite, tako materialno, čustveno in v odnosih. Ne razmišljajte o preteklosti, samo osredotočite se na sedanjost dan za dnem.

Lev
Ne zanemarite svojega instinkta, ki govori drugače kot okolica in sledite sebi, ne glede na težave, ki jih vidite ob tem. Sreča vam bo sledila, če boste vi sledili sebi.

Devica
Skozi domišljijo se boste odprli tudi idejam za prihodnost. Pišite si jih, saj bo prišel pravi čas realizacije in takrat bo potrebno, da imate vse razdelano in pripravljeno.

Tehtnica
Skozi optimizem, ki ga črpate iz narave, boste sledili dogajanju, čeprav ne boste vedeli, v katero smer se bo šlo. Ne sprejemajte bremen drugih, vsak naj reši svoje.

Škorpijon
Potrebujete spremembe, ki vam bodo vlile optimizma v vaš ustaljen način življenja. Začnite v dobro sodelovati povsod, kjer čutite dobro voljo in vas tam zajame veselje.

Strelec
Nekateri dogodki vam bodo dali veliko optimizma za naprej. Tako da boste verjetno pretiravali s čustveno komunikacijo in povedali čisto preveč osebnih stvari naokoli.

Kozorog
Ne bodite nestrpni do drugih in ne iščite krivcev za vaše slabo počutje. Z razumevanjem sebe in telesa se boste odmaknili od vsega, kar vam ne odgovarja.

Vodnar
Vse, kar se dogaja, vas bo vodilo v spoznanja o sebi in o tem, v katero smer se je smiselno obrniti, da se izognete nepotrebnemu trpljenju. Življenje je lahko drugačno.

Ribi
Ukvarjajte se z umetnostjo ali kreativnostjo na katerikoli način, saj je to edina stvar, ki vas poleg ljubezni osrečuje. Nujno je, da negujete dobre občutke, da ohranite moč.