Napoved

Horoskop za torek, 24. marca

Andreja Novak / Dobra karma
24. 3. 2020, 06.21
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Mlada luna vam daje podporo za okrepitev dobrega fizičnega počutja. Lahko, da boste v dar dobili denar ali precej vredno darilo, ki vam bo pomagalo na dolgi rok.

Bik
Lahko, da boste preveč navdušeni nad širšim sodelovanjem v poslu, a bodite pripravljeni na večje spremembe, ki vam lahko v trenutku spremenijo načrtovano.

Dvojčka
Do prijateljev boste nestrpni glede vseh idej in predlogov, ki jih bodo imeli za vas. Želeli si boste izkoreniniti razloge in lahko, da boste številne odnose kar prekinili.

Rak
Odlično počutje boste uspešno vnovčili v poslu, pri idejah glede delovnih aktivnosti, pa tudi pri medsebojnih odnosih. Vaš ugled vam raste in to vam daje moči za nove podvige.

Lev
Ne odmikajte se od sebe, saj vas to odmika od notranje moči in samozavesti. Skozi čustva boste sprejeli sebe v popolnosti in šele takrat se bodo odprle nove poti za vas.

Devica
Dovolite si v domišljiji raziskati vse možne čustvene vidike svojega življenja. Tako boste prepoznali dobre stvari, ko se bodo odpirale, saj ne boste več čustveno zaprti.

Tehtnica
Notranja predanost, ki jo čutite do življenja vam bo v tem obdobju pomagala napredovati bolj iskreno in polno v vašo pravo smer. Ne delajte kompromisov, ni potrebno.

Škorpijon
Ostanite zbrani, budni v teh okoliščinah in iščite dobre in iskrene rešitve, ki se vam bodo kmalu pokazale v obliki novih prijateljev in znancev, če boste želeli spremembe.

Strelec
Sledite najbolj norim in nenavadnim idejam, ki jih boste dobivali. Skozi njih se vam lahko odprejo priložnosti za celo življenje. Sprostitev in kreativnost bosta potrebni.

Kozorog
Mlaj vam bo okrepil željo po spremembah in prenovi telesa in duha. Dihalne vaje, sproščanje in skrb za fizično telo vam bo odprla nove možnosti in dobre spremembe.

Vodnar
Čustvena nihanja pri vas sprožijo pravo revolucijo in kar je dobro, da pridete v stik s svojimi pravimi čustvi. Zato se ne zatirajte in ne iščite krivcev v okolici, temveč raziskujte.

Ribi
Ohranite svojo domišjijske ideale glede življenja v sebi, samo ne razlagajte jih naokoli, da vas ljudje z manj domišljije ne bodo ustavljali pri vam pomembnih stvareh.