Astro

Horoskop za ponedeljek, 23. marca

Andreja Novak / Dobra karma
23. 3. 2020, 06.42
Posodobljeno: 23. 3. 2020, 13.04
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Zaljubljenost bo dosegla vrhunec in odločili se boste za akcijo. Nikakor pa ne boste našli prave priložnosti, saj se bo toliko dogajalo, da boste prezasedeni z opravki.

Bik
Prijateljstvo lahko preraste v nekaj več, če si boste dovolili čutiti sebe. Strast se bo namreč prebudila ob kavi in če si boste sledili, se vam odpira novo, zanimivo življenje.

Dvojčka
Svoja znanja boste dobro unovčili in se odprli za boljši položaj v poslu. Srečni boste, čeprav bodo rezultati vidni šele kasneje. Ne glede na to, nadaljujte tako, kot ste si zastavili.

Rak
Ugled vam bo rasel in poslovna pot se bo odpirala. Uspešno boste zasijali v svoji karizmi tudi notranje zadovoljni. Ne spreminjajte ničesar, samo nadaljujte tako.

Lev
Poslovni koraki so pomembni in pazite, kdo vas sabotira, saj želi še naprej vašo odvisnost. Razmislite, kaj lahko naredite s poslovno svobodo in pojdite v tej smeri.

Devica
Želeli se boste izpopolniti na poslovnem področju in se boste vključili v izobraževanje, a pristali na istem. Za večje spremembe bo potrebno več, kar pa vam ne bo pogodu.

Tehtnica
Začeli boste intenzivno z raziskovanjem, ki vas bo peljalo v čisto drugo smer, kot ste predvidevali. Imejte stik z osebo, ki vas razume, da vam bo pomagala, ko bo potrebno.

Škorpijon
Strastno boste pristopili k problemom in jih na hitro tudi rešili. Podporo imate, a lahko da se boste odločili za dramatične spremembe, ker vam je vse že prešlo čez glavo.

Strelec
Okoliščine bodo k vam pripeljale osebo, ki vas bo s svojo energijo pretresla. Še bolj boste presenečeni nad svojim strastnim odzivom, ki ga niste niti v sanjah pričakovali.

Kozorog
Odločitev za popolno prenovo življenja bo padla. Skozi jasen načrt boste okrepili tako fizično telo kot libido, kar vam bo v izjemno zadovoljstvo, še bolj pa vaši simpatiji.

Vodnar
Odločili se boste in potegnili stare niti za nove poslovne dosežke. Skozi urejevanje papirjev boste ugotovili, koliko vsega ste že naredili, kar vas bo izjemno razveselilo.

Ribi
Ženske vam bodo pomagale pri uspehih v javnosti in lahko, da bo to pripeljalo do selitve, potovanja ali večjih sprememb v vašem življenju. Dobro vam bo in ne boste se upirali.