Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Zaznavajte notranje omejitve, ki vas držijo stran od srečnega življenja. Imate podporo za pogum, da greste čez najbolj globoke strahove, ki so se v vas kopičili celo življenje.

Bik
Opustite samo osebno videnje sveta. Poglejte drugače, širše, sedaj je namreč priložnost, da skozi sprejemanje večje slike, postavite sebe na pravo, srečno mesto.

Dvojčka
Ne odločajte se o pomembnih stvareh. Zamegljeno počutje vam bo oviralo jasno razmišljanje, zato bodite bolj osredotočeni na srce, ko boste morali izraziti svoje mnenje.

Rak
Prepustite se dogajanju in sočasno ohranite fokus na sebi. Tako ste optimalno zbrani v sebi in se ne upirate okolici, kar bo rešilo večino vaših težav. Ko lahko, pomagajte.

Lev
Ne trudite se več poskrbeti za vse druge in iskati opravičila za svoje bližnje. Dovolite si videti resnico in preštejte ljudi, ki vam zares želijo dobro. Ne izgubite stika z njimi.

Devica
Poskrbite za svoj notranji in zunanji mir, ki bo pripomogel tudi k dvigu imunskega sistema. Negativni tok misli vas zastruplja in čas je, da ga opustite. Meditirajte, rišite, barvajte..Tehtnica
Ne glede na vse, kar se dogaja okoli vas, začnite prakticirati svoj prosti čas in to takšnega, kjer počivate ali ne počnete nič za posel, za druge ali za družino. Bo šlo?

Škorpijon
Izberite vizijo življenja: ali v izolacijo ter samotarsko pot, ki bi vam karakterno najbolj ustrezala, ali pa se sprijaznite, da komunicirate s sodelavci, ki vam ne bodo nikoli brali misli.

Strelec
Prakticirajte tišino v družbi in lažje boste spustili stare stvari in težave iz preteklosti. Skozi poslušanje drugih boste tudi dovolili, da se spremenijo stari odnosi na dober način.

Kozorog
Veselite se novih situacij z novo energijo. Kolikor trpite je bolj zaradi navade, da skrbite, zato je mogoče čas, da se preusmerite na trening dobre volje in zadovoljstva.

Vodnar
Od daleč poglejte vse, kar vas skrbi in videli boste, kaj je potrebno spremeniti ali urediti. Veliko ste že odmaknili, a sedaj potrebujete notranji mir za naslednje korake.

Ribi
Zapomnite si trenutke sreče, zadovoljstva, ki jih doživljate sedaj ob svoji kreativnosti. To je pomembno za obdobje melanholije, ki vas napade v manj ugodnih okoliščinah.