Astro

Horoskop za soboto, 14. marca

Andreja Novak / Dobra karma
14. 3. 2020, 06.43
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Malo vas bo zaneslo v komunikaciji in lahko, da boste zaradi veselja ali alkohola povedali več, kot ste želeli. Delali se boste, kot da ni nič, a mnogi bodo slišali rečeno.

Bik
Celo vi ne zmorete vsega naenkrat rešiti, zato si naredite dober načrt za naprej. Ne pogajajte se, dokler vam ni čisto jasno, kaj želite doseči. Priložnosti lahko pobegnejo.

Dvojčka
Odlično počutje v najboljši možni družbi se vam obeta. Tako iskreni boste, da se vam bodo ljudje zaupali in v vas prebudili čisto nov nivo pomoči oz. sodelovanja. Ganjeni boste.

Rak
Vročekrvni boste in s številnimi sodelavci ali prijatelji se boste zapletli v prepire, ki pa bodo temeljili predvsem na vaših ranah preteklosti. Preskočite jih že, življenje je lahko bolj zabavno.

Lev
Želeli boste urediti nekatere odnose, še posebej tiste, ki vam najedajo veselje do življenja in spoznavate, da jih ne boste spremenili. Sreča se vam že odpira drugje, zato se mudi.

Devica
Začelo se vam bo dozdevati, kje tičijo vaše težave, še posebej, ko boste o tem spregovorili in se slišali, kako razlagate stvari izpred več let. Zgroženi boste nad sabo.

Tehtnica
Odlično se boste počutili v svoji koži in če ne bo nujno, ne boste vstopali v nikakršne pogovore, še posebej ne o stvareh, ki vas utrudijo. Ponovni boste nase, ker vam bo to uspelo.

Škorpijon
Dovolj boste imeli čakanja in cenkanja, jasno poste pokazali svoje inerese in zahtevali spremembe ali pa prekinitev nečesa, kar vas obremenjuje. Ni nujno, da sledi zadovoljstvo.

Strelec
Počasi se vam dozdeva, v katerem grmu tiči zajec in čeprav boste vedeli, da ste deloma sami krivi, tega nikakor ne boste priznali. To bo izzvalo večje prepire doma.

Kozorog
Potrebovali boste počitek in se kar odmaknili od vsega, kar se bo dogajalo. Ne glede na vaše dogovore se ne boste prikazali, kar bo pustilo manjše posledice za prihodnost.

Vodnar
Nemirni boste in želeli boste urediti vse naenkrat, pa čeprav niti ne veste, kakšen bi bil vrstni red in kaj je nujno. Priganjali boste sodelavce, prijatelje, ki vas bodo debelo gledali.

Ribi
Volja se vam bo povrnila, prav tako se boste počutili mnogo bolje pri vseh stvareh, ki jih boste počeli zase. Načrti se bodo dobro odvijali, zato lahko, da si boste privoščili zabavo.