Astro

Horoskop za nedeljo, 15. marca

Andreja Novak / Dobra karma
15. 3. 2020, 07.35
Posodobljeno: 15. 3. 2020, 09.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Čisto brez moči boste in če ste imeli kakršnekoli načrte za današnji dan, lahko, da bo vse odpovedano. Danes je eden tistih dni, ki jih je najbolje preživeti doma in lenariti.

Bik
Srečni boste in navdušeni dan sabo, zato lahko, da boste malo pretiravali z željo po pozornosti, kar bo obremenilo bližnje ljudi in vam bodo to dali tudi jasno vedeti. Ne jezite se.

Dvojčka
Dobra spoznanja in prave uvide boste imeli glede svojega življenja in ciljev, ki jih želite še letos uresničiti. Ideje oz. rešitve se bodo pokazale prav danes in sprejmite jih.

Rak
Čustveno boste nihali med popolnom navdušenjem nad vsem, kar se dogaja in med tem, da bi se romantično zaprli v svoj svet in sanjarili o življenju, pa pozabili na njega.

Lev
Ljubezen vas bo tako potiho prevzela, da še opazili ne boste, kako spreminjate načrte in se prilagajate situacijam, da bi se bolj povezali v pravo smer in spremenili življenje.

Devica
Odločno boste zahtevali nekaj zase in se popolnoma spremenili, dokler ne bo ugodeno vašim željam. To bo presenetilo vaše bližnje, ki niso navajeni takšnega obnašanja.

Tehtnica
Jasno boste pokazali, komu je namenjeno vaše srce, pri tem pa ne boste kazali nobenih znakov, da se vam kamorkoli mudi, kar bo sprostilo vse okoli vas. Lepo bo.

Škorpijon
Nestrpno boste čakali, da ljudje okoli vas spoznajo, da imate prav. Pri tem ne boste izbirali načina, da jim to dopoveste. Lahko, da se bodo nekateri zaradi tega odmaknili od vas.


Strelec
Vse močnejši boste v svojih zahtevah in čutenju drugih ljudi. Popolnoma jasno vam bo, kaj se dogaja, a ne boste želeli ustaviti dogajanja, kot da ste malo nagnjeni k trpinčenju sebe.

Kozorog
Popoln mir boste doživeli, kot da je cel svet pozabil na vas in da imate časa za vse dovolj. Zanimiva izkušnja, ki vam bo odprla nove poglede na prihodnost in sodelovanje.

Vodnar
Po najkrajši poti boste želeli zaključiti današnja opravila, a se boste precej bolj zapletli v dogajanje, kot ste načrtovali. Zaradi čustvenosti ne boste mogli kar odstopiti.

Ribi
Ljubezen na vidiku je zakurila vse vaše energije in vso domišljijo. Ne glede na hladnokrvnost, ki jo kažete navzven, se vam navznoter dogajajo pravi mali potresi.