Astro

Horoskop za sredo, 11. marca

Andreja Novak / Dobra karma
11. 3. 2020, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Ne ponavljajte napak iz preteklosti, ki onesrečijo najbolj vas. Osredotočite se na sedanjost, da se boste bolj povezali s svojim pravim smislom življenja in svojo močjo.

Bik
Čustva in odnosi vam bodo še vedno delali preglavice in vas utrujali, saj ne boste želeli prevzeti odgovornosti zase, temveč boste želeli, da se drugi prilagodijo vašemu počutju.

Dvojčka  
Obdobje notranjega snovanja idej in načrtovanja se bo zaključilo in naenkrat boste čutili kreativno silo, ki vam ne bo dala spati. Karkoli se boste lotili, vse vam bo uspelo.

Rak
Zamišljeni boste, popolnoma predani delu in spremembam. Srčno se boste povezali z vsem, kar imate radi in zaživeli. Odmaknili se boste od veliko ljudi in jih pustili na miru.

Lev
Ne boste v najboljši koži, saj boste povsod ujeti v energije ljudi, tako doma kot v službi. Računali boste na to, da se bo kmalu končalo, zato boste raje tiho. Napaka.

Devica
Neugodno vam bo zaradi nekaterih čustvenih spodrsljajev iz preteklosti, ki jih boste šele sedaj zares dojeli, ko se bo začelo vaše srce bolj prebujati. Opravičite se in dobro bo.

Tehtnica
Nikakor se ne zapletajte v težave in želje drugih, v katerih vas direktno ne kličejo na pomoč. Pustite, da vsak po svoje reši težave in vi naredite svoje, predvsem pa si spočijte.

Škorpijon
Ženske na delu vam bodo dvignile pritisk in lahko, da boste naredili kaj nepredvidljivega in se zapletli v težavne odnose v službi. Dovolite, da tudi drugi kaj povedo.

Strelec
Občutljivi boste glede svojega materialnega stanja in pričakovanja, ki ste jih imeli glede povišice v službi ali dodatnega zaslužka se ne bodo tako lahko izpolnila, kot ste računali.

Kozorog
Ljubezenske iskrice se bodo širile in vi boste glavni njihov nosilec. Ne boste si mogli pomagati, da ne bi občudovati določene simpatije, ki pa ne bo niti slutila, za kaj gre.

Vodnar
Pazljivo, da se ne zapletete v večje prepire, ki lahko nepričakovano spremenijo vaš odnos, ki je trenutno najbolj krhek. Moč uporabite za to, da spremenite svoje reakcije.

Ribi
Dan za darila, ki bodo deževala od vsepovsod. Življenje bo ubralo drugo pot, kjer boste začeli čutiti srečo, da živite in ustvarjate. Možnosti povišice danes je velika. Pokličite.