Astro

Horoskop za torek, 10. marca

Andreja Novak / Dobra karma
10. 3. 2020, 06.34
Posodobljeno: 10. 3. 2020, 08.15
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Danes se vam bodo aktivirale dobre povezave v odnosih in postali boste bolj čuteči in zadovoljni z bližnjimi. Samski imate možnost srečanja prave ljubezni in dobre veze. 

Bik
Odmaknile se bodo določene iluzije in lahko, da boste nekatere odnose z ženskami uredili, ne zanemarjajte pa najstarejše ženske v družini, obiščite jo, dokler je še čas. 

Dvojčka
Merkurjev preobrat vam bo prinesel več fizične moči in uspeha navzven, kjer se vam bo uresničila želja, da bi vas ljudje upoštevali in vam sledili. Čutite magnetizem v sebi. 

Rak
Začutite spremembe v sebi in si dovolite, da na plano pride globlja strast in z odprtim srcem se boste predali odnosom ter končno presegli nekatere stare vzorce čustvovanja. 

Lev
Današnji preobrat vam bo zakuhal nekatere težave z ženskami, ki bodo vidne vsem. Ne boste želeli se o tem pogovarjati, a bo prepozno, saj se bodo drugi namesto vas. 

Devica
Po današnjem dnevu boste lažje zadihali in kar naenkrat boste imeli večjo vlogo v javnosti. Lahko, da vas bodo povabili v tudi za vas pomembna sodelovanja za dobro življenje. 

Tehtnica
Spremembe gredo v vaše dobro in čutili boste globljo strast in predanost življenju in v dar boste dobili materialne dobrine. V odnosih boste predani, a ne na lastno škodo. 

Škorpijon
Na plano bodo prišla nekatera stara čustva, za katere ste že mislili, da ste jih prerasli, a jih bodo situacije izzvale v vas. Zato se boste jezili na domače ljudi in na sodelavce. 

Strelec
Skozi današnje spremembe gibanja Merkurja boste začutili željo bo bližini v svojih odnosih, a sočasno ne boste mogli spustiti pomembne vloge, ki jo imate v javnosti. 

Kozorog
Direkten Merkur bo okrepil vaše blagostanje in možnosti za dober ljubezenski odnos, saj se boste zmehčali v besedah in dejanjih ter postali bolj sproščeni med ljudmi. 

Vodnar
Merkurjev preobrat vam bo prinesel velike možnosti za ljubezen in blaginjo, nekaj lepega se bo prizemljilo, kar vas bo naredilo izjemno zadovoljne in strastne do življenja. 

Ribi
Skozi spremembe, ki se dogajajo, boste deležni velike podpore javnosti, ki jo dobro izkoristite, še posebej, ker vam bodo tudi vaši bližnji pri tem pomagali in podpirali.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja