Astro

Horoskop za ponedeljek, 9. marca

Andreja Novak / Dobra karma
9. 3. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Nujno naredite stvari, ki ste jih obljubili, če želite, da vas še kdo jemlje resno pri dogovorih in načrtovanjih, še posebej v službi. Tudi osebno bodite pozorni, da ne prelomite obljube.

Bik  
Bodite pozorni na svoje počutje in če se ne bo nič popravilo, je potrebno narediti nekaj sprememb glede vaših prehranjevalnih, telovadnih navad in počitka doma.  

Dvojčka  
Dobro obdobje vam prinaša možnosti novih spoznanj, povezanih z vašo vidno vlogo v javnosti, službi in lahko da tudi napredovanje. Sodelujte in si dovolite spreminjanje.

Rak  
Sledite idejam, ki bodo prinesle boljše rezultate tako v poslu kot v osebnem življenju. Pazite pa, da se ne boste prehitro pohvalili drugim, še preden se kaj zares realizira.  

Lev  
Ne boste se najbolje znašli na novi poziciji in nesigurnost vam lahko skrha vaše dobro počutje. Razjasnite situacijo takoj, ne čakajte, da se bo to zgodilo samo od sebe.

Devica   
Skozi samozavest se bodo odpirale prave poti v poslu. Ne prilagajajte dejstev in tudi kadar ne veste vsega. Vse boste spoznali pravočasno, tudi to, komu lahko resnično zaupate.  

Tehtnica  
Besedam mora slediti akcija, sicer zapravljate čas. Ne cincajte, saj ste sedaj čisto na svojem in odločate samo o sebi. Sprostite se ter preidite v akcijo na vseh področjih.

Škorpijon  
Prehitro ste se veselili sprememb, ki se kar odmikajo, saj ne pogledate temeljnemu vzroku v oči. Priznajte si realno stanje in zaprosite za pomoč tiste, ki imajo rešitve za vas.  

Strelec    
Z voljo in pomočjo moških boste uredili številne napake za nazaj in popravili svoje temelje za dobro življenje. Ne izgovarjajte se in prevzemite stroške, ki so zares vaši.

Kozorog  
Skozi sprostitev starih čustev in zamer iz preteklosti, se bo zgodila prenova celotne družine. Ne skušajte razumeti, samo delujte iskreno in močno za dobrobit vseh.

Vodnar  
Z ljubeznijo boste osvojili vsa srca in se iskreno postavili na visoko mesto v svojem poslu brez, da bi to tako načrtovali. Harmonija in priznanje strasti bo vedno prineslo srečo.  

Ribi  
Samozavestni boste šele, ko boste dojeli, da vas okolje resnično sprejema in da to niso samo vaše sanje. Vseeno boste previdni in ne boste najlepših stvari še razlagali okoli.