Astro

Horoskop za nedeljo, 8. marca

Andreja Novak / Dobra karma
8. 3. 2020, 07.33
Posodobljeno: 8. 3. 2020, 08.07
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Zaradi morebitnega flirtanja in zabave v družbi še ne delajte sprememb v osebnem življenju, temveč počakajte, da se jasno pokažejo vsi vidiki drugih in vaša optimalna pot.

Bik  
Želeli si boste topline, varnosti, objemov in čisto konrektnih rezultatov tako v ljubezni, kot v delu. Pri tem pa boste pozabili, da je treba dajati, kar želite sprejemati.

Dvojčka  
Če vas muči ljubosumje ali nesamozavest, je koristno, da preverite situacijo in razmislite o sebi. Povejte svoje ideje in se o njih pogovorite z ljudmi, ki vam lahko pomagajo.

Rak  
Ne zapletajte se s  strankami ali v službi, saj lahko ostanete brez vsega. Zanimiv pogovor bo v vas netil strasti, a naj samo pri tem ostane, da si ne zapletete življenja.

Lev  
Slaba organizacija vas bo prisilila na nov način sodelovanja doma. Upoštevajte svoj instinkt in mu sledite za vsako ceno tudi pri izbiri svojih intimnih in bližnjih odnosov.

Devica   
Z meditacijo boste najbolje razrešili čustva, ki vam jih povzroča kaos doma. Ne krivite drugih, ker ne utegnete urediti vsega. Sedaj je pomemben vaš čas zase. Usmerite se v notranji mir.  

Tehtnica  
Iskrenost se bo obrestovala tako na poslovnem kot na osebne področju. Z besedami boste premikali zidove in odstrli boste globoko strast, ki bo zagorela v vas.

Škorpijon  
Dokler ne razrešite temeljev, ne morete pričakovati rasti, ne glede na to, kako se trudite. Spisek starih stvari uredite, da se odprejo nove poti, da boste lahko zadihali.   

Strelec    
S trmo in vztrajnostjo boste postavili domač sistem po svoje in se ne ozirali na obtožbe domačih. Iz preteklosti ste se naučili dovolj, da veste, da ni več časa za izgovore.

Kozorog  
Pomiritev z ženskami v družini se bo zgodila in lažje boste zadihali, kot da ste prišli iz daljše ujetosti. Spočijte si in telesu - svojemu domu privoščite vse, kar potrebuje.

Vodnar  
Stabilnost doma bo povezana  z mirom v vas. Razmislite, kje vse je še ujeta vaša jeza in jo skozi nego telesa in duha sprostite, ali se pogovorite. Ne omejujte pa se zaradi preteklosti.

Ribi  
Lahko, da boste pretiravali z iskanjem pozornosti in komplimentov, kar se vam lahko vrne kot bumerang. Začutite sproščenost in ljudi, ki so z vami povezani. Dajte jim vi veljavo.