Astro

Horoskop za soboto, 7. marca

Andreja Novak / Dobra karma
7. 3. 2020, 07.33
Posodobljeno: 7. 3. 2020, 08.21
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Pretiravali ste s svojimi načrti in se zapletli v stvari, ki so vam zrasle čez glavo. Poiščite ali sprejmite pomoč žensk, ki so vam naklonjene. Pridobili boste na ugledu.  

Bik  
Težko se boste sprostili, kar bo vplivalo tako na spanje kot na intimno življenje. Ne bojujte se z družino, temveč se ji odprite na pravi način: s pogovorom in odprtim srcem.

Dvojčka  
Zaznajte svoje negativne misli, v katere se pustite ujeti še preden preverite dejstva in zaradi tega lahko, da ste v preteklosti že izgubili službo ali kakšen posebej ljubeč odnos.

Rak  
Želeli se boste odmakniti od vsega, pa žal ne bo šlo. Izpeljite vse, kar je potrebno, pa ne boste izgubljali moči in notranjega zadovoljstva, ki vam je vse bolj pomemben.

Lev  
Poglejte, če preveč ne sledite tradiciji in vplivu starejših generacij in se zaradi tega počutite kot v prisilnem jopiču.  Lahko, da prihaja čas za spremembe v vaše dobro.

Devica  
Podporo imate za ureditev tistih odnosov, ki so vam prinesli največ v življenje. Zato se ne bojte poklicati koga iz preteklosti ali se odzvati na povabilo, na kavo.  

Tehtnica  
Naučite se poskrbeti najprej zase. Čas je, da osebne cilje postavite na prvo mesto. Zato začnite ali nadaljujte s potrebno osebno notranjo prenovo telesa in tudi doma.

Škorpijon  
Dobri pogoji za uveljavitev vaših dobrih in inovativnih idej se odpirajo. Kamorkoli boste prišli z njimi, vam bodo z zanimanjem prisluhnili, saj boste izžarevali dober magnetizem.  

Strelec   
Ne zapirajte se vase in ne odmikajte od ljudi. Vaši bližnji-domači in sodelavci vidijo, da se nekaj dogaja in vam želijo pomagati, če se le boste odprli za spremembe in pomoč.

Kozorog  
Pomembno je, da sodelujete, ne glede na to, da boste imeli občutek, da se nič ne dogaja. Samo bodite zraven in sprejemajte nova znanja, nova poznanstva in energijo.

Vodnar  
Jasni in odločni boste v komunikaciji in večje uspehe boste imeli povsod, kjer se boste fizično pojavili. Zato naj vam ne bo težko iti ven na obisk ali poslovni sestanek.

Ribi  
Odličen dan za vas, če si ga boste naredili po svojih željah. Najboljše stvari naredite takoj in ne prelagajte na kasneje zaradi drugih. Sončite se v svojem dobrem počutju.