Astro

Horoskop za petek, 6. marca

Andreja Novak / Dobra karma
6. 3. 2020, 06.31
Posodobljeno: 6. 3. 2020, 07.05
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Zapletli ste se v prastare družinske stvari, ki vas ne spustijo iz objema. V katero smer usmerjate svojo strast, tisto se krepi in veča. Čas mineva, zato si določite prioritete.

Bik  
S strastjo boste rešili nekatere stvari, a s tem pridobili veliko očitkov in negodovanja. Preskočili boste obtožbe in se usmerili v posel, kjer boste bolj zadovoljni in uspešni.

Dvojčka
Ne bodite tako občjutljivi na vse, kar je po naključno omenjeno in ne reagirajte na stvari, ki se vas ne tičejo. Preteklost pustite pri miru in ne pogrevate starih težav.

Rak
Ne domišljijte si, da lahko pomagate komurkoli, ki ne želi vaše pomoči. Vse  prevečkrat vas instinkt vodi v smer, da se mučite okoli nepravih ljudi in zgubljate sebe.

Lev  
Bodite pozorni na čustva, da se prehitro ne zapletete v težave. Samo uživajte in opazujte, s kom se resnično počutite dobro, tako v službi kot doma. Lahko boste izbirali.

Devica  
Lažje boste lažje zadihali in veliko stvari vam bo postalo jasno, tako v službi, kot v prijateljstvih in domačih odnosih. Vsi bodo veseli vaše sprostitve in lahkotnosti v srcu.

Tehtnica  
Naredite si nov urnik, nov način življenja, saj je dobro in nujno, da si ustvarite čas za ljubezen, ki bo vse bolj prihajala v vaše življenje in vas podprla pri najboljših stvareh.

Škorpijon  
Sprostite se v ljubezni in si dovolite doživeti malo več svoje čustvene plati, ki se je tako bojite. Okolica bo preživela in partnerstvo bo šlo v boljšo, bolj iskreno in polno smer.

Strelec   
Zelo pomembno za vas je, da si priznate svoja čustva, ne glede na to, kako neprijetna bodo za vaše bližnje ali sodelavce. Vaše življenje je pomembno in čas je za iskrenost.

Kozorog  
Vikend načrti bodo padli v vodo, zato se boste odločili za dobre in nenačrtovan dan. Sproščenost in nova moč, ki jo boste ob tem začutili, vas bo vodila v čisto nove smeri.

Vodnar  
Srčno si boste želeli ponovno začutiti svobodo in neodvisnost, saj vam ljubosumje v kakršnikoli obliki nikakor ne laska. Iskali boste optimalno pot, ki pa ne bo prišla tako hitro.

Ribi  
Obetajo se večji materialni dosežki, nekaj, kar ste že dolgo čakali, se bo začelo uresničevati in lahko da boste dobili vredna darila ali spoznali za vas pomembne ljudi.