Astro

Horoskop za četrtek, 5. marca

Andreja Novak / Dobra karma
5. 3. 2020, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Previdni bodite, da se ob neprimernem času ne odprejo vaša čustva, saj boste težko razložili bližnjim, kaj se zares dogaja, saj si jih še sami sebi težko priznate. Odprite srce.

Bik  
Okrepila  se bo vaša samozavest in komunikacija. Želeli boste blesteti, še posebej pred nasprotnim spolom. Nikakor ne boste mogli več skrivati svojih čustev, bodite iskreni.  

Dvojčka  
Želeli si boste stabilnosti tako v čustvih kot v praktičnem delu, službi, pa žal še ni čas za to. Še vedno se boste čutili krive za nekatere stvari, kar bo poslabšalo celo fizično počutje.  

Rak   
Ne ustvarjajte si iluzij, raje zberite pogum in iskreno odprite srce tistim, ki to v vas izzovejo. Ko boste sodelovali s svojo ljubeznijo, se vam bo življenje čisto spremenilo.

Lev  
Srečali boste točno prave ljudi in se jim čisto preveč iskreno odprli. Šele kaseneje boste spoznali in dojeli, kako pomembni so za vas, da jim tako instinktivno zaupate.

Devica  
Smiselno je, da se pogovorite o vsem, kar vas mučil iz preteklosti in z ljudmi, ki so s tem povezani in ne z ostalimi. Tako boste lahko iskreno nadaljevali in se osvobodili bremen.

Tehtnica  
Čustva vam ne bodo dala spati in želeli boste konkretne rezultate tako v ljubezni kot v svojem materialnem življenju. Srečni boste in pripravljeni na resnične spremembe,

Škorpijon   
Bodite pozorni na stroške in ne dovolite, da se širijo, temveč delate na tem, da jih omejiti. Čas je, da si postavite meje, sebi in svojim bližnjim. Tako boste srečnejši.

Strelec   
Okrepite svojo zbranost, prečistite dom in si naredite seznam stvari, ki bi jih želeli doživeti v življenju – glejte dolgoročno in se ne obremenjujte s kratkoročnimi uspehi ali neuspehi.

Kozorog  
Videli boste, kako sistemi po svoje meljejo resnico in zato boste še bolj odločni, da svoje življenje postavite na dobre temelje in čisto po svoje, da postanete neodvisni.  

Vodnar  
Privlačni boste nasprotnemu spolu, kar se vam bo zdelo čisto naravno, pri tem pa boste pretiravali z vračanjem naklonjenosti, vsaj po mnenju vašega partnerja.

Ribi  
Bodite pogumni in se ne izmikajte, temveč samo sodelujte pri vsem, kar se bo dogajalo. Skozi vse, kar se bo dogajalo, boste izluščili najbomembnejše in najlepše zase.