Astro

Horoskop za sredo, 4. marca

Andreja Novak / Dobra karma
4. 3. 2020, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Čustven nemir vam bo jemal spanec, še posebej, če ne boste iskreni v svojih izjavah. Samski ovni se odzovite na povabila in tudi pokažite zanimanje, če ga resnično imate.

Bik  
Da vas hormoni zaradi stresa in nemira ne zapeljejo na stranpot, so privoščite več vitaminskega hrane in počitka. Več sadja in rdečega soka vam lahko naredi čudeže.

Dvojčka    
Z besedami boste veliko dosegli, a boste morali pokazati, da to resnično tudi mislite. Ne ustrašite se čustev, ki vas bodo presenetila, ko se bodo stvari uredile in se boste sprostili.

Rak    
Ljubezen in nemir sta pri vas tesno povezana, zato dovolite, da se to spreminja in da dojamete, da hrepenenja nisto čustva, temveč odmik od njih in zares vaš sanjski svet.

Lev  
Želite si svobode, ljubezni in akcije v smer, ki vas bo dolgoročno razveseljevala. Zato boste zelo jasni doma, kaj si želite in končno začeli živeti svoje življenje z občutkom zase.

Devica  
Poskušajte izboljšati svojo komunikacijo, saj po nerodnosti izgubite veliko priložnosti, tako delovnih kot osebnih. Ni dovolj, da ste prijazni. Potrebno je izraziti svoje mnenje.

Tehtnica  
Nemirni boste, saj bodo vsi nekaj pričakovali od vas, vi pa ne boste zmogli več. Sicer imate sposobnost hitre regeneracije, a ne boste želeli več na ta način.

Škorpijon  
Posel ali službaje postala malo pre-resna. Določene stvari morate pravočasno ustaviti. Razmislite, kaj bi si zares želeli in kako do tega priti preden bo prepozno.

Strelec   
Sprehodi, treningi in skrb za telo ter dom bo potrebno okrepiti, če želite, da postavite življenje na način, da bo prinesel dolgoročne dobre spremembe. Odgovornost je na vas.

Kozorog  
Spremembe bodo potrebne, to že veste, a strah vas je, da se preteklost ponovi. Zato boste previdni pri dajanju izjav v službi  in še bolj pri preverjanju odnosa vaših novih simpatij.  

Vodnar  
Nekatera spoznanja o sebi vam bodo dala misliti. Spoznali boste svoje tihe iluzije in manipulacije pri tem boste pozorni na prihodnost, saj preteklosti ne želite več ponavljati.

Ribi  
Delo in druženje vam je prineslo dobre ljudi, ki vam kažejo nov smisel življenja in zaradi njih boste postavili čisto drugačne standarde tudi za vaše osebno življenje.