Astro

Horoskop za ponedeljek, 2. marca

Andreja Novak / Dobra karma
2. 3. 2020, 06.21
Posodobljeno: 2. 3. 2020, 07.09
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Brez pravega razloga boste dobre volje in obilo podore boste imeli za dobre ideje za službo in prosti čas. Lahko, da boste dobili nove priložnosti ali darila, ki vas bodo razveselila.

Bik  
Na novo boste poskusili urediti določene odnose, ki vas bremenijo. Jasno boste pokazali nezadovoljstvo, a dokler ne boste prinesli rešitev, ne bo pravega smisla.  

Dvojčka  
Vrnila se vam bo ljubezen v obliki osebe ali spomina. Veseli boste, da imate še eno priložnost sprejeti sprememembe v to smer, čeprav vas bo strah globine srca.  

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak  
Polni boste energije in nič vam ne bo težko. Dogovorili se boste za številne stvari, ki pa si jih zapišite, saj obstoja nevarnost, da pozabite in se s tem na dolgi rok osmešite.

Lev  
Razpeti boste med čustva in potrebno akcijo in ne boste se mogli odločiti, kaj si zares želite. Če bi lahko izbirali, bi se odločili za status quo, a to ni več mogoče. Čas je za spremembe.  

Devica   
Želeli si boste postaviti nove temelje, a v tem obdobju to še ne bo šlo. Ne glede na obljube, vam drugi ne bodo mogli pomagati, bo potrebno počakati na prave rešitve.  

Tehtnica  
Ljubezen vam je sicer pomembna, a tokrat vam bo bolj pomembna vaša naloga, ki jo želite optimalno izvesti. Fanatično boste sledili svojemu delu, kar bo precej čudilo vaše bližnje.

Škorpijon  
Lahko, da se boste zaljubili, a tega ne boste želeli pokazati okolici niti osebi, ki ji bo ljubezen namenjena. Želeli boste stestirati svoja čustva, da se ne prenaglite v izjavah.

Strelec    
Največja želja vam naj bo urediti svoje življenje in samo iz te perspektive glejte na vse, kar se dogaja okoli vas. Ukrepajte takoj, ko vidite dobro priložnost za življenje.

Kozorog  
Prvi zmenki bodo obrodili sadove in ljubezen postaja dobra stalnica vašega življenja. Mogoče je danes tisti dan, da predstavite simpatijo širši družbi, ali boste še čakali na maj?

Vodnar  
Vse bolj ste zadovoljni s situacijo, kako se odvija, a sočasno še vedno iščete rešitve za stvari, ki pa še niso na vrsti, da se rešijo. Ne prehitevajte, saj s tem samo kurite svojo energijo.  

Ribi  
Pozitivno boste naravnani in opravili veliko dela vnaprej ter se čisto na novo predstavili okolju. Poskrbite še za zunanji videz, da dokončate svojo transformacijo v dobro.