Astro

Horoskop za nedeljo, 1. marca

Andreja Novak / Dobra karma
1. 3. 2020, 07.19
Posodobljeno: 1. 3. 2020, 09.07
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Malo popazite tudi na svoje zdravstveno stanje, saj ste  pretiravali v vseh pogledih. Nujno je, da se umirite v svojih pretiravanjih in se bolj zmerno predajate užitkom življenja.

Bik  
Pridigali boste o optimalnem režimu in dobremu življenju, tako boste dobili čisto realne očitke, da ste zadnji, ki bi lahko to drugim svetovali, dokler tega ne sprakticirate v praksi.

Dvojčka  
Priznali boste nekatere napake iz preteklosti in se opravičili svojim domačim ali prijateljem, ki bodo veseli, da se je končno sprostila vaša slaba volja iz preteklosti.  

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak  
Uživali boste v dobri družbi in dobri hrani ter obilici časa, ki vam bo na voljo. Domišljija in čustva se bodo prepletala in zdelo se vam bo, da ste v devetih nebesih.

Lev  
Pozorni boste na vse, kar se bo dogajalo okoli vas in nemirni boste, saj si ne želite ponavljati čustvenih napak iz preteklosti. Lahko, da boste danes spustili preteklost in šli na novo.  

Devica   
Naj vaša pričakovanja do sebe in drugih ne omejijo vašegta čutenja in navdušenosti nad vsem, kar se bo dobrega dogajalo. Bolj, kot boste odprti za novosti, lažje vam bo.

Tehtnica  
Razmišljali boste o ljubezni in načinu življenja ter se čisto zatopili v svoje načrte ter čustva. Dobro vam bo dela samota, ki si jo boste izborili, da boste lahko sanjarili v miru.

Škorpijon  
Obiski ali določeni odnosi vas bodo čustveno izčrpali, da sploh ne boste opazili, kako hitro je minil dan. Manj kot se želite vpletati v bližnje, bolj vas vabijo v svoja čustva.   

Strelec    
Sanjarjenje vas bo povezalo z določenimi idejami iz preteklosti, ki pa jih še niste čisto realizirali. To vas bo na hitro prebudilo, da se boste lotili najbolj perečih težav v poslu.  

Kozorog  
Našli boste zanimive rešitve za svoje odnose in z največjo ljubeznijo boste pristopili k reševanju vsega. Ni nujno, da bodo danes vsi razumeli, kaj želite, saj boste izgubili potrpljenje.  

Vodnar  
Načrtno boste pristopili k spreminjanju svojih čustvnenih vzorcev in v to potegnili seveda še svoje najbližje. Danes ne bodo prav nič veseli tega, a vas to ne bo motilo.

Ribi  
Veliko volje in energije boste imeli za določene opravke, ki ste jih prelagali že dlje časa. Danes vam bo vse to uspelo in zadovoljni boste, da se je nekaj končno spremenilo.