Astro

Horoskop za soboto, 29. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
29. 2. 2020, 07.16
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Še vedno boste občutljivi na nekatere dogodke in čustva iz preteklosti. Odločiti se boste mogli, kako si želite preživeti dan. Samski, pojdite v družbo, ljubezen čaka na vas.

Bik  
Smiselno si organizirajte svoj dan in ne vztrajajte v nečim, kar vam bo vzelo veliko časa in truda. Bodite ljubeči do sebe in do družine, preživite lagoden in dober dan.

Dvojčka  
Čas je, da razmislite o svojih komunikacijskih navadah ter se odločite za spremembe. To je trening kot vsaka druga veščina in tako se jo tudi lotite – kot fizični trening.    

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak  
Delovni boste in uživali v vsem, kar se bo dogajalo, saj boste lahko doprinesli v družbo vse, kar ste si kadarkoli želeli. Pomirjeni boste s sabo in ljubeči do drugih.

Lev  
Noč vam verjetno ni bila lahka, močno sanjanje, lahko tudi nočne more so vas lahko izčrpale. Krivica se vam dogaja in to močno vpliva na vaš počitek ter psihično stanje.

Devica  
Opustite razvado preozke perspektive. Kar pomeni, da bi bilo smiselno na svoje življenje pogledati širše in prav tako na življenja vaših bližnjih. Opazili boste dobre možnosti.

Tehtnica  
Srečali boste za vas pomembno osebo, ki bo v vas zanetila globoko strast. Čutenje bo obojestransko in lahko, da ste srečali dušo dvojčico ali vsaj sorodno dušo za dlje časa.  

Škorpijon  
Magija življenja se vam bo začela dogajati takoj, ko boste sprostili svoja notranja čustva in se odprli za življenje. Ne bo pomembno, da vas kdo upošteva, temveč, da lahko to izživite.

Strelec   
Zasanjani ali zaljubljeni boste. Naenkrat se vam bo življenje zazdelo neverjetno lepo. Ohranite stik s srcem in osebo, ki je to sprožila v vas. Ne skrivajte svojih lepih čustev.

Kozorog  
Spontano pojdite skozi dan, ne glede na red in rutino, ki ste jo dlje časa negovali. Ne posmehujte se novim ljudem, ki vam prinašajo dobre novosti, temveč jim prisluhnite.

Vodnar  
Izogibajte se novim družbam, novemu okolju in domov ne vabite ljudi, ki jih ne poznate najbolje. Ob sebi imejte samo najbližje ljudi, ki jim zaupate, da boste sproščeni.

Ribi  
Popoln dan, v katerem boste doživeli najlepša čustva, aktivno preživeli prosti čas in se odprli za nov način življenja, ki vam je pisan na kožo. Ne skrivajte se več pred življenjem.