Astro

Horoskop za petek, 28. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
28. 2. 2020, 06.13
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven  
Izkoristite dobre možnosti za svoboden dan in se čisto osvobodite pritiskov. Ne razlagajte svojih načrtov nikomur, pojdite in se prepustite domišljiji ter se zabavajte.

Bik  
Bodite pozorni, da ne pretiravate s prehrano in zapravljanjem denarja za bogate večerje. Vidne posledice bodo tako na teži, slabem počutju in večji izgubi denarja.

Dvojčka
Zelo boste zgovorni, lahko da celo preveč in boste razkrili kakšno osebno ali družinsko skrivnost, kar bo imelo neugodne posledice širše, kar vam bo kasneje zelo žal.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak
Nemirna noč in jutro vas bo izčrpalo, a se boste hitro pobrali, saj vas bo popoldne čakal prijeten obisk ali pričakovan dober dogodek. Pojdite ven in se sprostite.  

Lev  
Postavite si meje, do kam brezpogojno pomagate družini in prijateljem. Razočarani boste, ko boste ugotovili, da za nazaj ne morete pričakovati istih uslug, niti prave podpore.

Devica  
Čisto na novo in po svoje začnite nek projekt. Če je to nemogoče,  skličete sestanek, srečanje z vsemi vpletenimi in se dogovorite za najboljše možno sodelovanje. Da se.  

Tehtnica  
Sploh ne boste opazili, kako vas bo nasprotni spol obletaval, saj boste oddajali dobro energijo, a čisto premalo razmišljate o sebi in ljubezni, ki ste jo deležni v vaših odnosih.

Škorpijon  
Strah vas je, da bi vas kdo ponovno prizadel, zato ste naredili popolno zaporo pred predajo lastnim čustvom. Še nekaj časa bo trajalo, da si boste lahko resnično zaupali.

Strelec   
Vztrajajte na svoji poti in se sočasno učite, spreminjate ter opustite vse, kar ne prinaša rezultatov. Usmerite se v področja, kjer želite spremebe na dolgi rok.

Kozorog   
Novosti prihajajo in dovolite jim vstopiti v vaše življenje ali vsaj naredite prve korake. Mnogo vsega vas čaka in sedaj je čas, da vi ukrepate in naredite vse tisto, kar ste si želeli.

Vodnar  
Poskrbite za počitek in nič ni narobe, če temu posvetite cel dan. Ne ozirajte se na druge, temveč naredite točno tako, kot je dobro za vas, da ne zbolite, temveč zaživite.

Ribi  
Intenziven dan se obeta. Ne razmišljajte o tem, kaj bodo drugi rekli, temveč sledite svoji notranji modrosti. Čas je za spremembe, ki jih morate ne glede na vse, vi izpeljati.