Astro

Horoskop za četrtek, 27. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
27. 2. 2020, 06.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

Oven  
Če se le da, se izognite čustvenim zahevam ali manipulacijam bližnjih, saj vas lahko močno zapletejo v svojo zgodbo, ki vam bo vzela čisto preveč časa brez kakršnegakoli učinka.

Bik  
Ulovili ste se v okvir življenja, ki vam je pretesen in ga je dobro razširiti. Sedaj je zadnji čas za to, saj se sicer skrita čustva lahko spremenijo v slabo počutje ali bolezen.

Dvojčka  
Bojite se zameriti nekaterim v službi, ker si resnično močno želite, da bi bili sprejeti. Razglejte se in ugotovili boste, da ste že med bolj priljubljenimi in da bolje res ne gre.  

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak   
Ljubezen vas bo vodila in samski raki imate možnost srečanja z vašo bodočo ljubeznijo, samo ne ostajajte zaprti v svojih čustvih. Ostali boste okrepili svojo strast.

Lev  
Opustite svojo levjo navado, da poskrbite za vso svojo družino. Poskrbite za svoje dobro počutje in čustva, da jih boste z zgledom motivirali, da sprejmejo odgovornost zase.

Devica  
Zapletli se boste v širšo problematiko družbe ali službe, pri tem boste precej naivno pričakovali, da vas bodo poslušali in upoštevali. Videli pa boste, da ne spadate več tja.

Tehtnica  
Toliko, kot naredite za druge, je dobro, da narediti zase, če želite ohraniti svoje počutje ali ga še izboljšati. Najprej okrepite sebe, šele potem pomagajte drugim.

Škorpijon   
Skeptični boste do nekega odnosa, kjer bodo ljubezenska nihanja, ki vam bodo vzela vso notranjo moč. Začutite, kaj lahko sami spremenite in kako boste to skomunicirali.

Strelec   
Preverite, če se vam izplača vlagati toliko časa in energije v svoj posel ali službo, saj ven ne dobite vsega tega, kar je potrebno. Ko bo priložnost, ukrepajte in si izboljšajte status.

Kozorog  
Bodite drzni pri sanjarjenju, kako bi radi zaživeli svoje življenje. Odločajte se za spremembe, a izdelajte načrte ter jih spreminjajte, da bodo optimalni, ko pride čas realizacije.

Vodnar  
Malo vam bo zmanjkalo moči in občutljivi boste na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Počakajte, umaknite se in nikakor se ne izpostavljajte okolici, ki vas ne bo razumela.

Ribi  
Bolj jasni vam bodo vaši odnosi, manj boste odvisni od čustev drugih ljudi. Ne zamudite povabila, napredovanja v službi, ki vam bo prineslo čisto drug status.