Astro

Horoskop za sredo, 26. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
26. 2. 2020, 06.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Nujno je, da razgibate telo in začnete z dobrim in konkretnim treningom, saj se telo ne bo več odzivalo na vašo moč volje, temveč bodo nanj razdiralno vplivala čustva.

Bik
Mnogi vaši sodelavci ali površinski prijatelji na bodo nič opazili, a vsi ostali bodo vedeli, da se z vami nekaj dogaja in bodo želeli pomagati. Odprite se jim za pomoč.

Dvojčka    
Umirite se in postanite sodelujoči del ekipe ali družine. Imate dobre pogoje, da uredite stare družinske zadeve ali s prijatelji končno uredite trajnejše srečne odnose.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak    
Čustvena drama iz preteklosti vas bremeni in lahko zastruplja vaše odnose. Odpovejte se ji. Od danes naprej boste zelo delovni, kar vam bo hitro prineslo dobre rezultate.

Lev  
Sprejeli boste pomembne odločitve zase, saj vas bo kaos, ki bo vlada v vaši družini čisto obremenil. Zato ne boste več želeli čakati, temveč boste našli dobre rešitve zase.

Devica  
Težko boste verjeli svojim očem in se boste želeli pogovoriti o vsem, kar vas muči, a z napačnimi ljudmi. Ne bodo namreč vedeli, kaj želite, ker so del problema, ki ga imate in ne rešitev.

Tehtnica  
Razvada, ki jo nujno morate začeti opuščati je, da prehitro odnehate s skrbjo zase ter se takoj preusmerite v druge, ki želijo vašo pomoč. Tokrat vzstrajajte in poskrbite zase.

Škorpijon  
Opustite pretirano razumsko reševanje stvari, brez, da upoštevate svoja čustva. Srce je pomemben organ, ki ima svojo modrost in dobro je, da se jo naučite sprejemati.

Strelec   
Kdo ali kaj vam jemlje preveč časa in energije? Kateri ljudje so vam najpomembnejši in bi jih želeli za vsako ceno ohraniti v svojem življenju? To je nujno, da razmislite čimprej.

Kozorog  
Začutili boste, kako se vam telo prebuja in aktivirala se vam bo volja, da bi kaj konkretnega naredili v svojem življenju. Pokazala se bo prava pot in prišli pravi ljudje.

Vodnar  
Ne iščite svoje popolnosti in se ne obremenjujte s svojimi napakami. Nihče ni tako strog do sebe, kot ste prav vi. Izhajajte iz srca in človečnosti, ki jo vedno pokažete za druge.

Ribi  
Naenkrat se vam bodo odstrle tančice in lažje boste zadihali ter začeli bolj jasno ustvarjati svoje življenje. Ne boste več nasedali na namige okolice in sprejeli konkretno pomoč tuje osebe.