Astro

Horoskop za torek, 25. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
25. 2. 2020, 06.05
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Odlično počutje se obeta. Venera v vašem znamenju vam daje magnetno privlačnost za dobre stvari. Opazujte, kaj vam bo dan drugačnega prinesel in recite JA novih stvarem.

Bik  
Vse bo teklo kot po maslu, pa vseeno se ne boste počutili najboljše. Čustveno boste iz dneva v dan bolj vznemirjeni in težko se boste karkoli dogovorili. Umirite se.

Dvojčka  
Malo kaotičen dan je pred vami, zato bodite kar se da previdni s svojimi besedam in opazkami, saj se nihče ne bo odzval po vaših pričakovanjih, temveč zelo razdražljivo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak  
Bolj čustven dan vas bo pripeljal do dobrih spoznanj glede svojega življenja, kar vam bo dalo moči za nadaljevanje. Srečni boste, saj boste vedeli, da je čas za novo poglavje življenja.

Lev   
Preobremenila vas bodo čustva družine in čisto boste brez moči. Ne boste našli pavega ključa za rešitev, ne glede na to s kom se boste pogovarjali. Nihče ne bo popustil.  

Devica  
Razmišljali boste o stvareh in dogodkih iz preteklosti, ki vas še vedno mučijo in opazili boste prikrito manipulacijo, ki se je izvajala izza ozadja tako imenovanih prijateljev.

Tehtnica  
Lotili se boste nekaterih stvari, ki vam burijo strasti že dlje časa in ponosni boste nase. Razmislili boste o celotni zadevi, naredili dober načrt in navdušili prave ljudi.

Škorpijon  
V preteklosti ste popolnoma zaprli svoj čustveni svet in čas bo, da ga ponovno odprete za ljubezen. Odrecite se cinizma in sarkazma, s katerim ste se branili ves čas.

Strelec   
Počasi boste zadihali in začeli ceniti nekatere svoje kvalitete, a nekatere druge lastnosti boste želeli opustiti, kar je tudi prav. Ne ozirajte se na okolje, sledite sebi.

Kozorog   
Počasi se prebujate iz večletnega “zimskega spanja”, ki so vam ga zakuhale zvezde. Ne upate se preveč predajati veselju in radosti, ki pa jo že čutite v svoji notranjosti.

Vodnar  
Precej boste “intenzivni”, popolnoma usmerjeni v svoje načrte in za druge malo pretrmasti, neprilagodljivi, … in še kakšen izraz boste verjetno slišali od bližnjih.

Ribi  
Čas za globoka spoznanja, odrešitve, napredovanja in sodelovanja. Skozi razumevanje sebe in svojih reakcij boste lahko opustili nekatere stare strahove.