Astro

Horoskop za ponedeljek, 24. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
24. 2. 2020, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Kar ni bilo dobro narejeno v preteklosti, boste morali danes popraviti. Začnite iz temeljev, da tokrat naredite dobro. Prejeli pa boste imeli več pomoči, kot pričakujete.

Bik
Popravljanje preteklih odločitev ne bodo prinesli nič dobrega. Odločite se za novo pot, nove odločitve in več uspeha boste imeli na dolgi rok. Ne jezite se, to ne prinaša več dobrih rezultatov.

Dvojčka
Danes so ženske na vaši strani in vam bodo pomagale pri vsem. To vas bo zabavalo, čeprav ne bo nič tako, kot boste želeli. Vseeno vam bo, saj boste sproščeni vseeno dosegli želeno.

Rak
Vpliv med prijatelji in znanci se vam bo povečal, ki jim boste posledično dali preveč svojeg časa in pozabili na dolžnosti, za katere ste sveto obljubili, da jih naredite.

Lev
Bližnji odnos se bo na vašo srečo spremenil, kar bo spremenilo slabe energije, v katerih ste bili do sedaj. Osvobodili se boste in naredili vse kar je potrebno, da dobro zaživite.

Devica
Čutnost in seksualna energija bo preplavila dan in ne boste se upirali. Ne boste se pa kasneje želeli o tem pogovarjati, kaj šele spreminjati svoje načrte. Nekdo bo razočaran nad vami.

Tehtnica
Odločno boste postavili meje v službi in postavili svoje zdravje na prvo mesto. Ne morete namreč nadaljevati v tem stilu, saj vam življenjska energija zaradi tega upada.

Škorpijon
Sledili boste svojemu cilju in naredili boljšo strategijo ter pozorno spremljali dogajanje. Skozi red, ideje in pomoč prijateljev vam bo uspelo, samo ne odnehajte.

Strelec
Skozi spogledovanja z osebo iz tujine boste prišli do novih spoznanj in želja. Lahko, da vas bo to vodilo v popolno prenovo življenja, saj boste začutili strast kot še nikoli doslej.

Kozorog
Opustite stare zamere in se usmerite v to, kar si želite, da ne zbolite. Če je že prepozno, je rešitev v sprostitvi življenske energije, strasti, ki bo prinesla potrebne spremembe.

Vodnar
Stara znanja in ideje boste želeli ponovno vnovčiti, tokrat za višjo ceno in slavo. Dobili boste podporo starejše osebe in številnih bližnjih, zato vam ne bo žal.

Ribi
Skozi vročo debato o različnih stvareh boste nenadoma pristali v postelji in mirno nadaljevali debato tudi potem. Če bo druga stran sodelovala v tem, ste našli sorodno dušo.