Astro

Horoskop za nedeljo, 23. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
23. 2. 2020, 06.39
Posodobljeno: 23. 2. 2020, 08.05
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Srečanje z bivšo simpatijo vas lahko zmede in zdelo se vam bo, da nimate izbire. Zatrta strast iz preteklosti vaju bo preplavila. Lahko, da boste kasneje to obžalovali.

Bik
Novi začetki in nova pot je pred vami. Malo volje in truda bo potrebno, da vse speljete, a se bo splačalo. Uredite svoj izgled in papirje, pa bo odlično potekalo.

Dvojčka
Ne vpletajte se v govorice in jih ne širite, niti komentirajte, da ne boste udeleženi v škandalu, ki se bo hitro razvil. Zamenjajte družbo ali pa opustite opravljanje.

Rak
Želja se vam bo uresničila in prijatelji, sodelavci vas bodo videli v dobri luč. To vas bo pomirilo in razveselilo, ko boste dojeli, da srčnost in iskrenost tudi požanjeta velik uspeh.

Lev
Sreča vas bo spremljala samo ob nekaterih ljudeh, s katerimi bodite čimveč časa. Čutili boste razliko med druženjem z enimi in drugimi. Ne bojte se pokazati svojih čustev.

Devica
Ujeti boste v močna čustva, ki jih ne boste mogli več ignorirati. Ne pobegnite iz situacije, nimate več časa za to. Izrazite svoje iskrene želje in svoje počutje.

Tehtnica
Vztrajnost se bo obrestovala in kmalu boste dosegli, kar ste želeli. Naredili boste večjo spremembo, lahko selitev ali zaključek vam zelo pomembnega projekta.

Škorpijon
Nenadna sprememba vas bo vodila lahko celo v tožbe. Nič ne boste dosegli z jezo, samo sistematične rešitve in pomiritev situacije je smiselna. Ne bojujte se z mlini na veter.

Strelec
Strast in slabe razmere vas bodo potegnile v nek odnos, iz katerega se boste morali na hitro rešiti, sicer boste lahko zgubili precej več, kot ste se sploh zavedali, da imate.

Kozorog
Prehitre odločitve vam bodo povzročile težave, ki jih niste pričakovali. A se bo dobro razrešilo, saj boste dobili potrebno pomoč, ki vam bo okrepila samozavest in veselje za nadaljevanje.

Vodnar
Na preizkušnji boste, ali ste zreli za novo stanje ali ste še preveč uklenjeni v verige preteklosti. Vsako dokazovanje tujim ljudem, vas bo vodilo na stranpot. Sprostite se.

Ribi
Z besedami si lahko vse pokvarite, zato imejte pravo mero in odreagirajte na počutja drugih ljudi. Uporabite svojo legendarno intuicijo tudi zase in za svoje dobro počutje.