Astro

Horoskop za soboto, 22. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
22. 2. 2020, 06.35
Posodobljeno: 22. 2. 2020, 08.18
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Pustna sobota bo na plano prinesla številne neprilike in če greste na praznovanje, bodite pozorni na vožnjo in provokacije v družbi, da se ne zapletete v težave.

Bik
Čustva vam bodo zameglila um in ne boste se dobro počutili. Pretirano pozornost boste dajali na nepomembne stvari in nihče vam ne bo smel ugovarjati. Sprostite se.

Dvojčka
Srečni boste, saj se boste lahko v celoti pogovorili o vsem, kar vas je mučilo. Nenavadno boste sproščeni v odnosih in tudi čustva boste lažje sproti pokazali.

Rak
Čas je za počutek ali dokončanje nekega dela. To vam bo dalo moč za naprej. Danes se izogibajte nesmiselnim pogovorom in površinski družbi, ki vas bo samo utrudila.

Lev
Bodite pozorni, da vas nesigurnost vase ne spravi v podrejeni položaj in čustven umik in dovolili okolici, da nad vami izvaja čustveno manipulacijo in pritiske. Opazujte v tišini.

Devica
Nič se danes ne bo prav izteklo in nikakor ne boste našli prave rešitve za karkoli. Tako da dovolite drugim, da vodijo in se kolikor lahko prilagodite, saj vam bo tako veliko boljše.

Tehtnica
Hrepeneli boste po zabavi, potovanju in lahko, da se boste na hitro odločili za pot, še posebej, če imate kakšno simpatijo kje, ki vam bo dala jasno vedeti, da vas čaka.

Škorpijon
Ujeti boste med ljudi in dogodke, vsaj tako se boste počutili. Ne boste našli prave rešitve, ki bi sočasno ugajala vsem, tako da se boste prisiljeni prilagoditi ali umakniti.

Strelec
Imeli boste občutek, da vam priložnosti in ljubezen uhaja iz življenja in da nekaj zamujate. Zato lahko, da boste nemirni in na vsak način želeli iti v družbo, med ljudi.

Kozorog
Odprli se boste zanimivim idejam in ljudem, ki vas bodo danes presenetili z izjemnimi stvarmi, ki vam bodo okrepile samozavest in vam dale želje in moči za napredovanje.

Vodnar
Na polno boste v svoji moči in nestrpni do vsega nejasnega in nedorečenega, tako da se bo marsikdo vam raje umaknil, kot se sproprijel z vsemi vašimi protiargumenti.

Ribi
Velika spoznanja boste dobili o sebi in o vsem, kar vas je držalo nazaj. Tako se boste lahko popolnoma prepustili življenju in vsem, kar vas obdaja, saj boste končno zaupali.