Astro

Horoskop za petek, 21. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
21. 2. 2020, 06.42
Posodobljeno: 21. 2. 2020, 07.09
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Odličen dan za zmenke, srečanje s simpatijami ali za obnovitev svojega partnerskega odnosa. Sijali boste pozitivno energijo in tudi uspešno razrešili nekatere težje naloge.

Bik
Tujina – izlet ali poslovni dogodek vam bo pokazala, kaj si resnično želite in temu boste hitro sledili tako, da boste sprejeli prelomne odločitve za svoje življenje.

Dvojčka
Dober dan bo, pa čeprav čisto drugačen, kot ste načrtovali. Sproščeni boste in vse vam bo šlo na roko, tako da boste super zadovoljni z vsem, kar se bo dogajalo.

Rak
Danes se osredotočite na svojo največjo vrlino – na ljubezen do ljudi, ki vam je naravno dana. Sreča bo preko drugih prihajala nazaj k vam in marsikaj se bo uredilo.

Lev
Začutili boste svobodo in s pomočjo novega elana boste naredili vse tisto, kar ste si že v preteklosti zaželeli, pa ste zaradi uvidevnosti do drugih to do sedaj prestavljali.

Devica
Samske device boste bolj pogumno vstopale v razburljiva čustva v družbi in se celo odzivale na spogledovanje. Tudi tistim v partnerstvu se obeta ljubezni poln dan.

Tehtnica
Življenjska energija vam upade vsakič, ko naredite kompromis, ki ni dober za vas. Vaše telo potrebuje nego in dovolj spanja, še posebej sedaj, ko je čas za regeneracijo.

Škorpijon
Lahko, da se imate za samotarja, a motivacijo in ideje dobite po druženju z ljudmi. Zato potrebujete poleg družine in strank še prijatelje. Ne zanemarjajte jih več.

Strelec
Danes so možnosti za dobre spremembe. Odprle se vam bodo dobre ideje ali nove poti na način, ki ste si ga na tihem želeli. Ne bo šlo čez noč, a prava pot se bo odprla.

Kozorog
Malo zmeden dan bo, zato ne hitite, ne obljubljajte preveč nikomur, ne doma in ne v službi, temveč si vzemite čas za premislek in tudi za dobro opravljeno delo. Vse bo počakalo.

Vodnar
Odlično boste razpoloženi, saj vam bo uspelo narediti veliko več, kot ste načrtovali, pa še čustveno boste po dolgem času sproščeni. Odkrili boste dober recept zase.

Ribi
Srečni boste, kot že dolgo ne. Z vsem srcem boste sodelovali in vaše ideje bodo dobivale vse večjo podporo in smisel. Kreativci, ustvarjajte, najboljši čas je za to!