Astro

Horoskop za četrtek, 20. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
20. 2. 2020, 06.36
Posodobljeno: 20. 2. 2020, 07.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Odličen dan za zbiranje idej v okolju, kjer morate rešiti zadane naloge. Danes boste imeli dobre pogoje za kontruktivne pogovore, pa tudi osebne moči, da se lahko kaj spremeni.

Bik
Odprte bodo možnosti za poslovna potovanja, zato se danes postavite v vrsto oz. javite svoj interes, da ne bo prepozno. To bo najboljši možen pobeg od preteklosti.

Dvojčka
Skrbno izbirajte svojo družbo in opazujte, kdo vam je iskreno naklonjen. Ne odmikajte se tistim, ki vam želijo dobro, zaradi neugodnih izkušenj iz preteklosti.

Rak
Zaradi dobrega razumevanja s šefi ne zanemarjajte svojih poslovnih dolžnosti. Če želite napredovati v službi, poslu, naredite, kar je potrebno brez čustvenih izgovorov.

Lev
Bližnji odnos se bo na vašo veliko olajšanje spremenil ali prekinil in olajšanje bo, da ne boste vi krivi za to, niti ne boste imeli izbire. Začutili pa boste, da je konec nekega obdobja.

Devica
Še imate možnost, da razmislite o svojih zavrnitvi sprememb. V mislih si predstavljajte, kako bi bilo, če vsem, kar prihaja rečete JA in kako bi se počutili.

Tehtnica
Odločno boste postavili meje drugim ter postavili svoje zdravje na prvo mesto. Svoj ritem dela še obvladujete, ne morete pa se več prilagajati zahtevam in željam drugih.

Škorpijon
Poskrbite za dovolj spanca, tekočine v telesu. Posvetite se družini, domu, kreativnosti. Tako boste najbolj srečni in usmerjeni v napredek, ki bo vsak dan večji.

Strelec
Izogibajte se prepirom, ne držite nestrpnosti v sebi in ne reagirajte na provokacije iz okolja, da se ne zapletete v večje težave zaradi trenutnega slabega počutja. Dihajte.

Kozorog
Dan za počitek, notranjo refleksijo ali pospravljanje. Nič drugega namreč se namreč ne bo izvršilo brez težav, hitro ali učinkovito. Okolica se bo namreč obnašala, kot da vas ni.

Vodnar
Polni boste elana, dobrih idej, volje do vsega. Nič vam ne bo težko. Ljudje bodo odlično odreagirali na vas in lahko, da boste spoznali nove prijatelje, razširili družbo.

Ribi
Ribe, vse najboljše! Danes preide Sonce v vaše znamenje in okrepi vaše čutenje ter željo po razumevanju in spremembi sveta na bolje, sočasno vas podpre v vaših ciljih.