Astro

Horoskop za ponedeljek, 17. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
17. 2. 2020, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Preverite napoved.

Oven
Sledite idejam in jih poskušajte čimveč v čim krajšem času realizirati. Sedaj gre za čas. Pogovori ne bodo zalegli, samo to, kar boste lahko pokazali s svojim delom in talentom. 

Bik
Ne boste razumeli, kaj se dogaja. V sebi nosite toliko pozitivne energije, a kakorkoli jo želite dati naprej, pride do nesporazumov. Ne komplicirajte, bodite jasni in kratki. 

Dvojčka
Čas je, da ustavite svoje konje in podporo drugim ljudem, ki vas ne znajo ceniti. Sprejmite pomoč in podporo od tistih, ki vam jo ponujajo in veliko bolje se boste počutili. 

Rak
Pozorno, da domišljijo ne zamenjate z realnostjo. Preverite vse stvari, da ne boste po krivem koga obtožili in na koncu ostali sami brez tistega, kar vam veliko pomeni. 

Lev
Odločili se boste za spremembe, saj vas bodo čustva v to prisilila. Stopili boste v akcijo takoj, ko boste točno vedeli, kaj želite. Že prvi koraki vas bodo osvobodili. 

Devica
Dogodki vas bodo ustavljali in vse se bo kompliciralo. Zato vam bo žal, da niste prej naredili vsega, kar bi lahko. Sedaj boste morali počakati, da pridejo nove priložnosti. 

Tehtnica
Komajda boste zase zadržali vse novice, ki pa jih res ne razglašajte naokoli, da ne izgubijo na moči. Pišite in rišite si ideje ter se veselite sprememb, ki se vam obetajo. 

Škorpijon
Lahko, da se boste zaljubili, pa na začetku ne boste polagali dovolj pozornosti tej spremembi, saj ste preveč zaverovani v svoj posel. Zanimivo bo, saj bodo vsi prej to opazili, kot vi. 

Strelec
Ideje, ki vam jih bodo ali vsiljevali ali na lep način želeli predate, ne bodo najboljše za vas. Zato se ne podajajte v nove projekte do sredine marca, ne glede na to, kako mamljivo bo. 

Kozorog
Malo se boste ustavili, da boste lahko naredili dobre načrte za vse, kar si želite uresničiti in ustvariti. Razmišljajte na glas, da se okolica privadi na vse, kar jih čaka. 

Vodnar
Lahko, da boste prehitri v odločitvah, povezanih z vašo ljubeznijo in čustvi. Ne zaupajte prehitro instinktu, saj je še naravnan na preteklost. Opazite nove stvari, ljudi. 

Ribi
Odlično počutje vam bo podarjeno skozi mnoge uvide in domišljijo, ki vam bo dala izhodišča za prihodnost. Ni čas za uradne spremembe, za neuradne pa vedno. Sledite sebi.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja