Astro

Horoskop za nedeljo, 16. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
16. 2. 2020, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Vaš zavetnik Mars danes preide v kozoroga, kar pomeni, da se za vas pričenja konkreno delo in prikaz realnega stanja, ki ste se ga v preteklosti malo izogibali. 

Bik
Začnite dajati to, kar si želite prejemati od svojih bližnjih in življenje bo dobilo popolnoma nov navdih, novo dimeznijo in okusili boste lahko iskreno srečo in radost. 

Dvojčka
Merkur prehaja v retrogradno fazo, kar vam že tradicionalno pove, da nima smisla se izpostavljati ali obremenjevati, če vas bodo ljudje narobe razumeli ali ne bodo odreagirali na vas. 

Rak
Strastni boste v določenem odnosi in pri tem pretiravali točno tako, kot znate. Lahko, da boste zaradi tega kasneje zaskrbljeni, saj ne dojamete, da niste privlačni takrat, ko jočete. 

Lev
Lahko, da vam bodo besede prehitro ušle, a pokazale bodo vašo resnico in vas prisilile k akciji. Na koncu dneva boste videli, da je bilo to najboljše, kar se je zgodilo. 

Devica
Čas je, da pospravite za sabo in stopite naprej bolj čisto, bolj lahkotno in brez slabe vesti. Naj vam življenje pokaže še drugo plat, kjer ni toliko predvidevanj in skrbi. 

Tehtnica
Preplavljeni boste z ognjem ljubezni in življenje vam bo nadvse lepo. Ne glede na to, da ne bo realnost še nič potrdila, boste že navdušeno sanjarili in pripravljali načrte za prihodnost. 

Škorpijon
Opravičite se tistim, ki ste jih prizadeli in popravite nastalo škodo. To bo prvi korak k boljšim odnosom, ki si jih želite, pa tudi potrebujete. Samo v skupnosti lahko namreč uresničite svoje sanje. 

Strelec
Dovolite si, da pridejo čustva na plano in da končno začute vse, kar vas je bremenilo za nazaj. Preveč je bilo skritega v vas, da bi lahko šli brezbrižno naprej. Vzemite si čas zase. 

Kozorog
Aktivni boste in ogromno naredili, pa še vedno ne boste utrujeni. Navdušeni ste nad novimi načrti in idejami, ki postajajo vse bolj oprijemljive in smiselne. Čas je na vaši strani. 

Vodnar
Glodalo vas bo nezadovoljstvo. Zakaj pričakujete, da mora biti vedno vse po vaše? Sprostite se tudi ob ljudeh, ki ne mislijo enako kot vi. Nič hudega ni, če smo drugačni. 

Ribi
Optimistični, če ne celo idealistični boste. Vse, kar ste si želeli, po čemer ste hrepeneli, se počasi realizira. Četudi še ni dokončno, veste, da prihaja dobro obdobje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja