Astro

Horoskop za soboto, 15. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
15. 2. 2020, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Nestrpni boste do vseh, ki ne bodo videli vaših dobrih idej in vas bodo želeli prepričati v svoj prav. Sprostite se in sprejmite predloge drugih zaradi ljubezni, ki je v vas. 

Bik
Če je možno, se danes izognite obiskom mame in se v sebi odločite za drugačno rutino, kot ste jo bili navajeni v izvorni družini. Veliko se lahko obrne v dobro smer, če to želite. 

Dvojčka
Optimistični boste, celo srečni. Polni boste idej in dobre volje. Podpora bližnjih vam bo veliko pomenila. Lahko celo, da se boste kljub strahu odprli za ponovno ljubezen. 

Rak
Globoka spoznanja vas bodo pretresla in odprli se boste za drugačno življenje. Ne odrivajte bližnjih, ki vam želijo dobro, sočasno se ne klanjajte tistim, ki vas vedno ranijo. 

Lev
Jasno vam bo, po čem hrepeni vaše srce in priznali si boste, kaj si želite, da se spremeni v vašem življenju. Ne bo vas več strah sprememb, a boste počakali na pravi trenutek. 

Devica
Intuicija vam bo dobro delovala in mnogo tega, kar ste predvidevali, se bo uresničilo. Sodelujte z življenjem, da se vam uresničijo tudi dobre stvari in ne samo tiste, ki ste se jih bali. 

Tehtnica
Ne razglabljajte o pravilnosti svojih čustev, samo ukrepajte in delujte tako, kot si želite. Ne iščite negativnih senc tam, kjer je ljubezen popolna. Odprite se ji sproščeno. 

Škorpijon
Ženski svet vam danes ne bo naklonjen in to neodvisno od njihove starosti. Zato se raje odmaknite od njih in se posvetite moški družbi, ki vas bo razumela in sprejela. 

Strelec
Ne boste se obremenjevali z ničemer, kar ne bo nujno potrebno. Ljudje bodo malo pozabili na vas, kar vas bo iskreno veselilo, saj se boste končno lahko zares sprostili. 

Kozorog
Komunikativni boste in družba vam bo odgovarjala. Lahko, da se boste čustveno odprli bolj, kot ste načrtovali, a dobro vam bo delo, da vas kdo iskreno razume in sprejme. 

Vodnar
Ignorirali boste vse tiste, ki vam ne bodo ustrezali v današnje počutje. Zanimivo bo, kako boste zvozili celoten čustven slalom skozi dan in si zvečer čestitali za ta uspeh. 

Ribi
Zaljubljenost bo v zraku in goreli boste od navdušenja nad življenjem in usodo, ki ste jo še nedavno preklinjali. Nihanja vaših čustev so bila res močna, zato je čas za umiritev.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja