Astro

Horoskop za petek, 14. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
14. 2. 2020, 06.34
Posodobljeno: 14. 2. 2020, 07.47
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Samski ovni boste imeli priložnosti spoznati zanimive ljudi, a za pravo ljubezen bo potrebno iskreno prisluhniti in odpreti srce, pokazati pozornost in svoja prava čustva. 

Bik
Sprostite se, da začnete doživljati drugi del sebe – ljubeče srce in topel objem, ki ga vsi potrebujejo, še najbolj pa vi. Zato se ne branite bližine kot virusov, temveč jo sprejmite. 

Dvojčka
Pomembno je, da si vse ideje zapišete, da jih boste lahko ob pravem času prispevali v skupno sodelovanje tako doma kot v službi. S tem boste zelo dvignili kvaliteto življenja sebi in drugim. 

Rak
Družite se samo z ljudmi, ki so vam pri srcu in ki jasno pokažejo naklonjenost do vas. Ne silite pa v tiste, ki se vam odmikajo ali vam ves čas pridigajo. Čas je, da se pocelite. 

Lev
Ne morete skriti svoje nerazpoloženosti, zato se vas bodo nekateri izogibali, pa najbolj tisti, za katere si želite, da bi se z njimi več družili. Pokažite jim prava čustva. 

Devica
Najprej prisluhnite okolici in ljudem, kaj si želijo in kaj govorijo, šele nato se pridružite, če imate željo. Ne spreminjajte pa jim tem pogovora, če ne želite užaljeno oditi. 

Tehtnica
Čustva vam bodo igrala in odprti boste za spremembe. Iskrenost v danes trenutku je ključ do vaše popolne srčne sreče. Takšni kot ste, ste idealni za pravega človeka za vas. 

Škorpijon
Valentinovo vam bo odprlo precej starih čustvenih ran, za katere ne boste točno vedeli, kaj z njimi narediti. Ne projecirajte jih na druge, če želite spremembe v dobro. 

Strelec
Sprejetje danes situacije vam bo dalo moč in smer, kam dalje in kdo je na vaši strani. Današnji dan ne bo šel po načrtih, zato je čas, da opustite čustva, ki vas zastrupljajo. 

Kozorog
Zvezde so vam naklonjene in dan boste preživeli v odlični družbi. Spoznali boste, da je življenje res lepo, da je preteklost mimo in da prihajaj sreča tudi k vam, da jo objamete. 

Vodnar
Možne so večje spremembe, tako v ljubezni, kot v ostalih odnosih. Ne računajte in ne kockajte, temveč zgolj iskreno pristopajte k vsakemu posebej. Samo tako boste zadovoljni. 

Ribi
Če še niste srečali prave osebe, imate lahko občutek, da niste sposobni prave ljubezni. To ni res! Potebujete nekoga, ki bo zadovoljen z vami in vas podpiral v vsem, kar želite doseči.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja