Astro

Horoskop za ponedeljek, 10. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
10. 2. 2020, 06.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Delovni elan se vam bo okrepil in polni boste idej, kako rešiti stvari in dobro priti skozi vse naloge dneva. Ne pozabite na čustva in na bližnje, ki se korak za korakom oddaljujejo od vas.

Bik

Na vso silo boste želeli doseči svoje in niti na kraj pameti vam ne bo prišlo, da mogoče nimate prav. Pazite na svoje fizično počutje, da se nemir in slaba kondicija ne obrneta proti vam.

Dvojčka

Dober dan za delo in napredovanje. Ogromno stvari boste naredili čisto intuitivno in se zakopali v delo tako, da boste pozabili na vse in tudi na to, kar ste želeli od šefa. Pokličite ga.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Polni boste optimizma in odprti za sodelovanje skozi humor in čustva. Ljudje vam bodo jedli iz roke, kar izkoristite smiselno in ne samo za zabavo, temveč tudi za delo.

Lev

Trenutki svobode so vam pokazali, da da ste čustveno zaprti ravno zato, ker ste se nekako ujeli v družbo z ljudmi, kjer ni več veselja. Odprite se za rešitve in za nove ljudi, kjer vas v celoti sprejmejo.

Devica

Dober dan za zmenke, poležavanje, nego in sprostitev. Smiselno je, da se tudi tega naučite v življenju, saj sicer ne boste zmogli skozi vsa bremena, ki ste si jih naložili.

Tehtnica

Občutljivi boste in nežni, kar preveč, da bi lahko šli med ljudi, ki ne bodo tega niti opazili. Zaščitite si grlo in bodite danes čimveč časa tiho, da ohranite dobro energijo.

Škorpijon

S pogovorom in iskrenostjo boste lahko danes rešili vse tiste stvari, ki jih niste mogli že dolgo časa. Ne podaljšujte nečesa, kar vam dela samo škodo, temveč si priznajte poraz in se osvobodite.

Strelec

Ni še čas za nove akcije, temveč za razmislek in za dober načrt, kako boste postavili nove temelje za svoje, predvsem čustveno življenje. Ljudje vas cenijo, ne izigrajte jih.

Kozorog

Komunikacija bo stekla in skozi intenzivno druženje boste uspešno naredili tisto, kar ste odlagali že zelo dolgo časa. Ne mečkajte, pokličite vse tiste ljudi, s katerimi se želite kaj pogovoriti.

Vodnar

Pazite na svoja dejanja in smer vaše miselne moč. Namreč dokler ne boste točno razumeli sebe in celotne situacije, si delate medvedjo uslugo. Preveč hitite in potem popravljate.

Ribi

Če ste samski, ljubezen je tik pred vrati. Če ste v dvojini, pa ni odnos najboljši, se vam lahko danes zgodi, da pozabite, da imate še koga doma. Sledite srcu, ostalo se bo uredilo.