Astro

Horoskop za torek, 4. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
4. 2. 2020, 06.32
Posodobljeno: 4. 2. 2020, 06.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven 

Lahko, da ste na poti v tujino, na daljši – večdnevni seminar ali že na pomembnem izobraževanju. Sodelujte in najdite svoje možnosti v vsem, kar se bo dogajalo.

Bik

Neugodno počutje vam bo porušilo notranji mir in poudarjena bo vaša trmasta narava. Upirali se boste dobrim stvarem, kar bo vašim bližnjim povzročalo nemalo skrbi.

Dvojčka

Nemirni boste in ljudje vam bodo šli malo na živce. To se bo dogajalo vse dokler ne boste našli rešitve, kako uresničiti določene želje, povezane z domom in financami.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Dober občutek boste imeli o sebi in delu, ki ga opravljate, kar vam bo dalo še dodatne moči za napredovanje in ureditev problematičnih področjih življenja.

Lev

Čas je, da naredite korak naprej in poskrbite zase. Pri tem je dovolj, da se v določenih situacijah samo umaknete in pustite drugim, da prevzamejo vodstvo in odgovornost.

Devica

Imeli boste priložnosti, da s svojimi idejami pomembno prispevate v službi ali na družbenem področju, kjer že dlje časa sodelujete. Pokažite interes in se vključite v dogajanje.

Tehtnica

Usmerjeni boste v prenovo sebe in svojega doma in pri tem se boste soočali z motnjami iz vseh strani. Ne popustite, izpeljite današnje aktivnosti do konca.

Škorpijon

Močan vpliv boste imeli na okolje in na svoj posel, zato je pomembno, da točno veste, v katero smer želite peljati svojo ladjo. Vsi vam bodo brez besed sledili, zato ni časa za napake.

Strelec

Marsikaj se vam je na glavo postavilo in sedaj je potrebno samo ohraniti stabilnost in nadaljevati s svojo rutino v delu in navzven. Ne smilite se sebi, fokus dajte na smiselne stvari.

Kozorog

Zadovoljni ste s tem, kako so se stvari izpeljale. Skozi iskrenost do sebe in do svojih čustev, ki jih ne smete zatirati v prihodnje, si boste postavili popolnoma nov način življenja.

Vodnar

Pomembno je, da povsod, tako v službi, kot doma, naredite spremembe, ki vas bodo podprle pri novem načinu življenja. Ne pretiravajte v ničemer, ohranjajte zmernost.

Ribi

Nekatere nenadne spremembe, ki ste se jih bali, so postale nekaj najboljšega, kar se vam je zgodilo. Kar naenkrat boste imeli več časa zase in več uspeha pri vsem, kar boste delali.