Astro

Horoskop za nedeljo, 2. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
2. 2. 2020, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne oklepajte se svojih čustev iz preteklosti in jih ne branite za vsako ceno. Vsi vaši bližnji so že naveličani izgovorov, ki jih redno ponavljate, ob tem, da se vam zdi, da je vse res. 

Bik
Sprostite se v čutenju dobrot življenja in si priznajte, da so spremembe, ki so se zgodile do sedaj, za vas resnično darilo. Končno imate vse tisto, kar vam je pomembno, pri sebi. 

Dvojčka
Če še niste zaljubljeni, ste pa na pragu tega. Odlične energije vas bodo vodile v nežnost in z odprtim srcem boste srečali pravo osebo. Sproščeno se odzovite na vsa povabila. 

Rak
Poskrbeli boste za dobro hrano, užitke in srečno preživeli dan, saj se boste izognili vsem tistim ljudem, ki so vas v preteklosti izčrpavali. Nič ni narobe, če najprej poskrbite zase. 

Lev
Počasi boste začeli vdihavati svobodo in okrepila se vam bo notranja dobra volja. Skozi počitek, nedelo boste zase največ naredili, zato se danes izognite vsem opravilom. 

Devica
Razčleniti boste želeli svoja dobra čustva, kot da jih boste potem lahko obujali. Veliko bolj pametno bi bilo, če svoj um usmerite v praktične rešitve in se samo prepuščajte užitku. 

Tehtnica
Nedelje so vam tradicionalno postale preveč delovne. Če lahko, se minimalizirajte z delom in začnite slediti tistim najbolj lenobnim ciljem. Tako vas bo čas podprl v vaše dobro. 

Škorpijon
Precej boste razmišljali o sebi in o svojih čustvenih navadah. Opazovali ste namreč nekatere svoje znance in pretresla so vas nekatera dejstva, ki ste jih ugotovili o sebi. 

Strelec
Imeli boste občutek, da je to obdobje zelo pomembno za vas, kar je na nek način res, saj si ustvarjate nov smisel življenja, na nov način vas bodo ljudje začeli gledati. Zato kar pogumno dalje. 

Kozorog
Ponosni boste nase, da ne polagate nobenim več računov za svoje življenje. Svoboda, ki jo boste občutili bo za vas dragocena, saj ste jo prej tako poredko občutili. Negujte jo. 

Vodnar
Jezljivi boste in želeli si boste potrditve. Pri tem lahko, da se boste zapletli čisto v brezsmiselne prepire, ki pa se lahko razširijo ravno zato, ker jih ne boste resno jemali. 

Ribi
V sebi boste nosili vibracijo ljubezni, ki bo k vam vodila številne ljudi, zato se vam bo zdelo, da je nekaj v zraku. Nikakor ne boste dojeli, da je to vaša energija, na katero se vsi odzivajo.