Oven
Možnosti flirtanja, tudi prevare bodo danes velike, zato pozornost na to, kar si želite na dolgi rok. Ljubezen in podtalno skrita strast bo namreč v zraku in kar hitro se lahko razplamti. 

Bik
Ljubezen vam sledi in lahko postane vaša vodilna energija, vendar samo, če si dovolite, da spustite kontrolo nad bližnjimi in ljudmi, s katerimi se redno srečujete. 

Dvojčka
Odlično boste razpoloženi, kar vam bo dajalo poguma, da boste nekomu razkrili čustva. Presrečni boste, ko boste ugotovili, da je naklonjenost obojestranska. 

Rak
Današnji dan bo nagrada za težko delo, ki ga boste skozi teden odlično izpeljali. Iskrenost v čustvih vam bo v pomoč, da se stvari pravočasno razjasnijo in se ne zapletete v drame okolja. 

Lev
Vaša življenjska, seksualna energija je vaša sreča in gonilo življenja. Ne dovolite, da vam popolnoma zamre zaradi prilagajanja drugim. Cenite in se odprite življenju vsak dan sproti. 

Devica
Skozi sproščenost današnjega dne boste odkrivali svoje nove lastnosti in talente. Ne ustavite se prehitro, dajte si dovolj časa, da se prebudijo najbolj nežne in lepe energije. 

Tehtnica
Ljubezen do sebe je pri vas kot ljubezen do življenja. In danes boste zaljubljeni v življenje mnogim brez besed pokazali, kako lep je ta svet in kako se da dobro živeti. 

Škorpijon
Ugotovili boste, da pogrešate določene stike z ljudmi in srečanja, na katera ste v preteklosti precej hodili. Razmislili boste in ponovno vzpostavili stike ter na hitro premostili čudne občutke iz preteklosti. 

Strelec
Taktnost in zbranost je nekaj, kar se morate še sproti predvsem na-učiti. Ko boste spoznali, da pa je to tisto, kar vam zares odpre vsa vrata, se boste lažje odločili za to. 

Kozorog
Ponosni boste nase, saj boste prav sproščeni in uigrani z ljudmi ne glede na to, da se bodo nekateri ljudje “vrnili” iz preteklosti. Čisto dobro vam bo ob tem, kako živite. 

Vodnar
Trmasto boste vztrajali pri svojem in pri tem še optimistično pričakovali, da bodo vsi veseli ob tem. Preverite razpoloženje bližnjih ljudi, ne pričakujte, da se z vsem strinjajo. 

Ribi
Sprejmite izzive življenja in se odprite akciji, ki se bo zgodila lahko že skozi dan, vsekakor pa na večer. Ne tuhtajte, temveč zaživite tisto, po čemer ste hrepeneli.