Astro

Horoskop za petek, 31. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
31. 1. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne umikajte se odgovornost, odločitvam in dejavnostim, ki bi jih sedaj morali dokončati, sprejeti. Četudi je petek, stvari ne morete pustiti v zraku. Zberite se in dokončajte. 

Bik
Ohranite zbranost na pozitivne stvari, ki jih že imate v življenju, da se vam tudi te ne zamajejo. Prebojni čas je, ampak petki so le petki in čas je, da ga strastno preživite. 

Dvojčka
Kreativnost vam je to leto naklonjena, negujte jo. Danes pa ne pretiravajte z delom, saj vam nihče ne bo ponudil roke v pomoč, tako da sami ne boste mogli dokončati vsega. 

Rak
Počasi, a vztrajno se učite videti tudi druge perspektive ljudi, s katerimi sodelujete. Poskušate biti jasni in vztrajate na svoji poti, kar bo kmalu prineslo dobre rezultate. 

Lev
Danes je možno slabše počutji, izguba notranje moči, če v preteklosti niste poslušali sebe. Upoštevajte svojo intuicijo in čustva, četudi vam sproti dajejo drastične napotke. 

Devica
Danes se potrudite, da ne boste toliko odmaknjeni, da lahko začnete sodelovati z okolico na nov način. Če sproti poveste, kar mislite in si želite, se stvari preverjeno hitreje razrešijo. 

Tehtnica
Uspešni boste pri svojih prezentacijah in tudi pri svojih začetkih na področju, ki vam je bilo do sedaj popolnoma tuje. Ne glede na to, boste popolnoma sproščeni, saj ste navajeni na novosti. 

Škorpijon
Danes nikakor ne delajte sestankov, če pa že, naj bodo kratki in učinkoviti. Nihče ne bo namreč želel sedeti in poslušati enakih pridig kot lani, ob tem, da se ni skoraj nič spremenilo. 

Strelec
Nujno je, da ste malo bolj previdni oziroma da preverite vse stvari, preden stopite naprej v življenju. Ne bo se namreč več vse izšlo samo po sebi, lahko, da bo potrebno plačati kakšno kazen. 

Kozorog
Samo skozi prava in iskrena čustva boste prišli lahko do pravih in iskrenih ljudi. Konec koncev je namen ta, da zaživite optimalno življenje z ljudmi, s katerimi ste dobro in iskreno povezani. 

Vodnar
Razmislite malo o svojih nedavnih navadah, da vse speljete po svoje. Prehitro se lahko zgodi, da boste prisiljeni vse sami speljati, če boste druge ljudi odrivali od odločitev. 

Ribi
Ne spreminjajte svojih odločitev v ljubezni, ne glede na to, kaj se bo dogajalo. Odločitve naj pridejo iz bolj mirnega ozračja, ki pa ga še nekaj časa ne bo.