Astro

Horoskop za sredo, 29. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
29. 1. 2020, 06.32
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Čustveno vznemirjenje vas bo vodilo skozi dan in zdelo se vam bo, da ste na krilih življenja. Nujno preverite, kje in kako so vaši bližnji, da ne boste doma žalostno pristali. 

Bik
Preverite trenutno situacijo v sebi in pretehtajte dejstva, preden greste navzven s kakršnimi koli predlogi in idejami, saj si lahko sami naredite največ škode prav v tem obdobju. 

Dvojčka
Danes bo šla kaplja čez rob in v sebi se boste odločili, da je dovolj. Že sama odločitev bo v vas aktivirala dobro energijo in vam dala moči, da naredite vse tisto, kar ste odlagali. 

Rak
Razširite svoje meje razmišljanja, videnja in delovanja. Ne dovolite, da omejitve v vas potanejo meja vašega uspeha. Razmislite in izrazite svoje želje tistim, ki verjamejo v vas. 

Lev
Možnosti imate, da prepoznate globlje želje in strasti, ki so v vas in jim sledite, saj se bodo takoj potem pokazale poti za njihovo realizacijo. Vsi vam bodo priskočili na pomoč, ko bo želja prava. 

Devica
Ljudje bodo prijazni do vas in to brez, da bi za to karkoli posebnega naredili, kar vas bo močno zmedlo. Ne dojemate še dejstva, da življenje ni vedno daj dam. Sprejemajte. 

Tehtnica
Želite si narediti spremembe in korak za korakom greste v tej smeri, pa čeprav nihče zares ne verjame, da boste to izpeljali. Vseeno si napišite opomnik, da vas družba prehitro ne odmakne od cilja. 

Škorpijon
Čustveno boste močno nihali, vseeno se s tem ne boste pretirano obremenjevali, saj se vam bo dobra volja začela vračati po korakih. Okolica pa se je že tudi navadila na vašo muhavost. 

Strelec
Pomirili ste se s situacijo in se pripravljate na malo drugače način življenja in delovanja. V pomoč so vam pravi prijatelji, ki vam vedno brez besed priskočijo na pomoč. 

Kozorog
Ljubezen in strast bo začela rasti v vas, če boste dovolili, da ta energija izhaja iz vas in da ne iščete potrditve iz okolja preden sami ne pokažete svojega namena, svojih pravih čustev. 

Vodnar
Ne merite vsega bo takojšnji učinkovitosti, temveč pridite s svojimi kartami takoj na plano, če želite učinkovite pogovore in odnose. Ne podpihujte čustev drugih v smeri, ki vam odgovarjajo, saj se ne bo dobro končalo. 

Ribi
Malo vas bo obremenjevala pozornost, ki jo boste dobivali iz okolja, saj je niste več navajeni. Oranite stik s svojim smislom življena in ne pozabite nase, ko vas bodo drugi prosili za pomoč.