Astro

Horoskop za torek, 28. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
28. 1. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ljubezen bo v zraku in boste nosilci njenega ognja. Bodite pozorni, da predate sporočila, ideje in misli naprej tja, kamor je pomembno. Ne prelagajte na druge dni. 

Bik
Počutili se boste napadene, izigrane in pazite, da v nemiru prehitro ne obtožite bližnje sodelavce ali partnerja, da vam želijo škodovati, saj bo to izzvalo precejšnje prepire in celo posledice. 

Dvojčka
Prizadele vas bodo nekatere stare stvari in čustva, ki bodo ponovno prišla na plano. Nič niste bili krivi, samo obtoženi od okolice, domačih ali od nadrejenih. Ostali boste brez besed. 

Rak
Dinamični dan, ko boste z občutkom dosegli vse, kar si želite. Velike prebojne korake lahko naredite na svoji poti samo sledite svojim odločitvam in ne mnenju okolice. 

Lev
Nujno je, da prisluhnete svojim čustvom, saj vas bodo vodila ven iz stare zanke, v katero se kar naprej zataknete. Samo skozi iskrenost do sebe boste ugotovili, kje se narobe odločite. 

Devica
Začutili boste občutek topline v prsnem košu in lahko celo, da se vam bodo odprla naklonjena čustva do vsega, kar vas obdaja, v notranjosti se vam bo začel odpirati nov svet. 

Tehtnica
Ne glede na ljubezen in strast, ki vas bo prevevala, ne boste izgubili občutka o sebi. Ponosni boste nase, saj boste kar naenkrat ugotovili, da imate vse, kar ste si kdajkoli želeli. 

Škorpijon
Pokazala se vam bodo nova, smiselna čustva, za katera ste že mislili, da jih ne premorete več. Preteklost bo kar naenkrat prišla na plano in ponovno boste morali sprejeti nekatere odločitve. 

Strelec
Najtežje je za vami in prihajate do prave moči tako v službi kot doma. Skozi teden boste sicer še deležni manjših čustvenih neprilik, ki pa proti preteklosti ne bodo imele nobene moči. 

Kozorog
Zbirali boste pogum, da stopite naprej v čustvih in skozi odnose pokažete svojo resnično plat, ne samo tisto, kar vsi verjamejo, da ste. Preveč skrbite, saj ljudje vidijo tudi vašo skrito plat.

Vodnar
Želeli boste rezultate, ne glede na način, s katerim boste prišlio do njih. Če ne bo šlo hitro in preprosto, boste čustveno taktizirali, po domače uporabili manipulacijo. 

Ribi
Strast in možnosti vroče ljubezni se vam obetajo. Skozi čutenje svojega telesa in vibracij iz okolice boste hitro prepoznali tiste, ki so vam še posebej naklonjeni.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja