Astro

Horoskop za soboto, 25. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
25. 1. 2020, 07.26
Posodobljeno: 25. 1. 2020, 07.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Ne bo dovolj občudovanje in dopisovanje s simpatijo, potreben bo konkreten stik. Povabite jo na izlet. Skozi druženje se bodo namreč porajale najlepše oblike strasti.

Bik  
V pričakovanju sprememb v ljubezni se bo veliko dogajalo in koristno je, da poskrbite za svoje fizično telo z masažo, aromoterapijo ali drugo obliko sproščanja.

Dvojčka  
Spremembe v domu boste aktivirali z večjo čistilno akcijo in uporabo svetlih barv in svežih vonjav. Eterično olje pomarančne vam bo prineslo v dom optimizem in srečo.

Rak  
Komunikativni boste in skozi številne besede izrekli vse svoje skrivnosti in tudi stvari, za katere ste obljubili, da jih ne boste povedali naprej. Lahko, da boste ustvarili probleme.

Lev  
Močna čustva boste skrivali globoko v sebi, kar vas bo osrečilo, saj boste kar naenkrat videli drug smisel v življenju. Ne bo se vam mudilo v spremembe. Čas bon a vaši strani.

Devica  
Po dolgem času se boste počutili odlično in če ne boste pretiravali z razlaganjem drugih o stvareh, ki se jih ne tičejo, boste zelo zadovoljni z današnjim dnem.   

Tehtnica  
Srečne boste že ob dejstvu, da živite. Lahko, da bo k temu pripomogla ljubezen, ki vas bo obdajala in čutenje strasti, ki se ji boste vse bolj sproščeno odpirali.  

Škorpijon  
Odlične ideje boste imeli, a nikogar, da bi mu jih lahko razložili ali predali. Nestrpno boste čakali, da vam vrnejo klice, a danes ne bo šlo to tako na hitro. Sprostite se.  

Strelec   
Zagrabila vas bodo čustva preteklosti in lahko, da bo alkohol imel pri tem veliko vlogo. Če boste še v družbi iz preteklosti pazite, da ne zapadete v bivšo ljubezen.

Kozorog  
Aktivni boste, saj vas bodo nekatere ideje praganjale, da jih realizirajte. Bodite sproščeni in pomoč bo prišla samodejno in ideje bodo vse boljše, vse bolj unikatne.

Vodnar  
Preden se jezite na druge, razmislite, kako ste vse skomunicirali in kakšno sporočilo ste jim zares predali. Vaša tišina, gibi in drža telesa pove veliko več, kot pa dejanske besede.

Ribi  
Čustveno vznemirjenje in morebiti celo ljubezen se bo prikradla k vam. Nekaj bo drugače in na drugačen način boste zazavali sebe, svet in okolje. Življenje vam bo lepo.