Astro

Horoskop za četrtek, 23. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
23. 1. 2020, 06.36
Posodobljeno: 23. 1. 2020, 07.01
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

S24
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Odločitev za prenovo fizičnega telesa bo prinesla novo ljubezen ali osvežitev odnosa. S čutečo nego lastnega telesa boste lažje pritegnili pravo življenjsko energijo v svoje življenje

Bik  
Ne hitite v ljubezni, samo predajte se čutenju in simpatiji ponudite senzualno masažo, za katero je dovolj, da ste sproščeni in jo z dobrim oljem nežno zmasirate.

Dvojčka
Če želite harmonični dom boste morali prisluhniti vsem domačim, saj samo to pogrešajo. Skozi druženje boste dobili nove ideje in želje, ki jih boste hitro uresničili.  

Rak   
Javnost vas bo opazila in v večji skupini boste dobili veliko priznanje. To bo sprožilo vašo globoko strast do življenja in precej boste napredovali v kratkem času.

Lev  
Želeli si boste urediti dom tako, da boste čutili ljubezen v njem, vendar boste še daleč od tega. Ste pa že začeli z dobrimi pogovori v tej smeri, tako da kar nadaljujte v tej smeri.  

Devica  
Preden se jezite na koga, je smiselno, da izrazite to, kar vas muči in velika verjetnost je, da boste že s tem vse rešili. Ta način vam naj pride v kri in veliko bolje se boste počutili.

Tehtnica  
Predaja čutenju se bo zgodila, če boste le sledili fizičnim vzgibom in energiji, ki se bo porajal v odnosu z določeno osebo. Ne razmišljajte o prihodnosti, samo sledite sedanjosti.

Škorpijon   
Na površino bodo prišli določeni odnosi, ki so vam jemali energijo in povzročali vedno znova pretrese. Hitro se boste odločili in postavili stvari na svoje mesto.

Strelec   
“Kar znate, to veljate,” bo za vas najboljši pregovor in samo s tem boste lahko šli naprej. Zato kakršno koli pretvarjanje odpade. Nujno priznajte situacijo in vse se bo sprostilo.  

Kozorog  
Dovolj boste imeli nejasnih in mlačnih ljudi okoli sebe. Želeli si boste akcije in jo boste zato sami sprožili. Odlično bo in navdušeni boste, kako vam je to hitro  uspelo.

Vodnar  
Odličen čas za vzpostavitev novih temeljev. Star način bo potrebno prenoviti in  vzpostaviti nov način komuniciranja v odnosih, da ne bo težav.

Ribi  
Skozi ljubezen boste zaživeli in se predali čutenju sebe in življenja ter napredovanju v odnosih. Poskrbite za zunanji izgled, da bo odseval vašo urejeno notranjost in dobro vibracijo.