Astro

Horoskop za torek, 21. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
21. 1. 2020, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

S24
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja.

Oven  
Želeli si boste spremembe, a vam počutje ali zdravstveno stanje ne bo omogočalo, da bi vse naredili na vrat na nos. Zato počivajte, prisluhnite telesu in mu dajte, kar želi od vas.

Bik  
Dober občutek boste imeli, da zmorete vse in da so vsi na vaši strani, ne glede na to, kako se z njimi pogovarjate, kako se do njih obnašate. Lahko, da vas bod an presenetil.  

Dvojčka  
Odkrili se vam bodo nekateri spomini na lastna čustva preteklosti, ki ste jih že čisto pozabili. Določena oseba iz preteklosti vas bo spomnila na vse tisto, kar je dobro, da čisto spustite.  

Rak  
Dinamični in iskrivi boste, nikakor pa ne boste mogli spustiti nekaterih občutljivih tem, ki lahko, da bodo prijatelje pripravile do tega, da se vam za določeno obdobje čisto odmaknejo.

Lev   
Svobodno boste zadihali in nekatere neavadne ideje boste kar realizirali brez predhodnega posveta z ljudmi. Nekdo vam bo zvesto sledil, saj vas pozna in ve, koliko vam to pomeni.  

Devica  
Zadovoljni boste s tem, kako se bodo stvari postavljale in lahko, da boste svojo samozavest precej bolj kazali, kot so ljudje od vas to navajeni. Bodite pripravljeni na pikrice.  

Tehtnica  
Optimistični boste in odprti za spremembe, ne glede na to, da sploh ne boste vedeli, kaj bodo te spremembe prinesle. Ljudje vas bodo zabavali in redkokdo vas bo lahko iztiril.  

Škorpijon  
Zahtevali boste red in poslušnost, tudi pri stvareh, ki se jih spomnete na vrat na nos. Ker ne bodo vsi odreagirali tako, kot ste si zamislili, boste prekinili določene odnose.  

Strelec   
Čustveno boste pretirano občutljivi in lahko, da se boste zaljubili v najbolj neprimerno osebo za vas. Pri tem boste kar pozabili, da ste vezani in zato bo pestro.

Kozorog   
Odločno boste postavili sebe na pravo mesto in skozi pogovore izrazili točno tisto, kar boste želeli, kar vas bo navdalo s ponosom. Prvič, da vam je uspelo to speljati tako dobro.

Vodnar  
Razdvojeni boste med ljudi, ki so za vas pomembni čustveno in pa poslovno, kar vas bo naredilo neprijetne tako za ene kot za druge. Ne širite nestrpnosti, raje se izrazite iskreno.   

Ribi  
Odlično si boste razporedili čas in energijo. Zadovoljni boste s svojim napredkom in tudi čustvenim stanjem, tako da boste začeli bolj uiživati v vsem, kar se bo dogajalo.