Astro

Horoskop za ponedeljek, 20. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
20. 1. 2020, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Čustva vas bodo popolnoma prevzela in če ste samski, potem danes ne spreglejte vseh znakov, ki bodo k vam vodili ljubezen vašega življenja. Vsi v vezah pa začutite, če je čas za obnovo vašega odnosa.

Bik
Obžalovali boste nekatera svoja dejanja, odločitve, vendar lahko, da bo to šlo v prazno. Bližnji ne želijo biti več tarča vašega nihanja in resnično je čas, da se odločite, katerim energijam boste sledili.

Dvojčka
Sprostili se boste, saj bo šlo vse kot po maslu in se boste prepričali, da si niste nič pokvarili na dolgi rok. Optimizem vam bo počasi zlezel pod kožo in pozitivno boste vplivali na okolje.

Rak
Želeli boste popraviti napake iz preteklost in se spet pretirano vrgli v razlaganje svojih čustev in okoliščin. Ne glede na poslovne ali osebne odnose je čas, da se naučite omejiti sebe pri čustvenih izlivih.

Lev
Osvobodili se boste in vsaj sebi priznali, kaj si želite od tega leta in od življenja na splošno. Šele sedaj se lahko začnejo dogajati spremembe, ki ste si jih prej samo na tiho želeli.

Devica
Ne boste čisto navdušeni nad idejami, ki jih bodo imeli vaši bližnji glede na vaše delo, posel. Kot da želite upočasniti svoj proces razvoja v karieri, kar pa bodo domači hitro spregledali in vas usmerili na drugo pot.

Tehtnica
Aktivno boste zagovarjali svoja čustva in način življenja in si pridobili prave, nove zaveznike. Ko boste še naredili prve korake v to smer, pa bodo vsi zadovoljni, da so povezani z vami.

Škorpijon
Skozi pogovore boste spoznali svoje pomanjkljivosti, pa tudi napake drugih, tako da boste kmalu dobili ideje za nove načrte, nov prikaz svojega dela, ki pa ni nujno, da bo takoj pokazal rezultate.

Strelec
Malo boste odmaknjeni in lahko, da vas bo precej zaposlovala skrita romanca, ki ste si jo najprej šli tako malo, zaradi dolgega časa. Potem pa je vse skupaj se razraslo in postalo precej resno.

Kozorog
Lažje vam bo, še posebej, ker bodo nekateri vaši sosedje ali bližnji znanci pozabili na vas. To vam bo dalo dobre možnosti razviti se po svoje in brez sodb drugih narediti spremembe čisto zase.

Vodnar
Držali se boste za dane besede kot pijanec plota. Ne boste mogli doumeti, da se stvari spreminjajo in da mogoče sedaj ljudje ne mislijo točno tako, kot so v preteklosti. Neizprosni boste.

Ribi
Flirtanje vam je postalo način življenja, a danes se lahko meje razširijo in se poglobite v odnos, ki naj bi bil mimobežen. Usoda bo želela drugače, saj se bosta izvrstno razumela.