Astro

Horoskop za nedeljo, 19. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
19. 1. 2020, 06.39
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Čustva vas bodo prevzela in lahko celo, da boste pozabili na svoje obljube in se ponovno zapletli s staro simpatijo, s katero se vam odnos nikakor ni dobro razvil. Tudi tokrat ne bo nič boljše.

Bik
Želeli boste dan preživeti v harmoniji, pa vam stara čustva ne dajo miru in se boste ponovno jezili na nekaj, kar je že davno mimo. Nemir se bo selil in kmalu boste z njim okužili celotno družbo.

Dvojčka
Sproščeni boste in usmerjeni v dobre ideje in nič vam ne bo težko narediti ne zase in ne za druge. Skozi optimizem boste v določno idejo prepričali tudi najbolj težavne bližnje. Srečni boste.

Rak
Intuicija vam bo zatajila, zato se ne zanašajte na svoj slavni šesti čut pri vam ljubljenih ljudeh. Sklepanje bo šlo čisto v napačno smer, zato raje preverite stvari, preden ukrepate.

Lev
Nikakor ne boste nameravali izreči vsega, kar bo kar zletelo iz vaših ust. Najprej sploh ne boste opazili, kaj se je zgodilo, šele po reakcijah okolice se boste zavedli, da nekaj ni ok. Mogoče pa je čas za resnico.

Devica
Odprlo se vam bo razmišljanje v bolj smiselno smer za vaše življenje in začutili boste svobodo. Priznali boste okolici, kaj vse vas muči in začuda ne bodo presenečeni, saj so vse to že opazili.

Tehtnica
Aktivirali boste strast v sebi že samo z razmišljanji o tem, kakšno življenje si želite. To vam bo dalo obilo veselja in energije za spremembe. Sočasno boste opogumili simpatijo, da se vam približa.

Škorpijon
Današnje ljubezensko srečanje vas ne bo pustilo hladnokrvne. Ujeli se boste v energije strasti, ki bodo odmaknile negativne misli preteklosti. Počutili se boste kot da ste začarani, a to je le ljubezen.

Strelec
Očitali vam bodo stare stvari, ki pa jih še niste popravili, da bi jih lahko kar pozabili. Zato se ne hudujte na domače, temveč razmislite, kako boste rešili situacijo, ki ste se ji dolgo izogibali.

Kozorog
Nov začetek in nove odločitve vam bodo danes prinesle pomoč in podporo ljudi, ki vam resnično želijo dobro. Če se nameravate seliti ali začet nekaj popolnoma na novo, je potem danes priložnost za to rešitev.

Vodnar
Obilo novega se je zgodilo in mogoče je čas, da vse novosti podelite z ljudmi, ki so vam blizu. Če vas preganja občutek krivde, razmislite, zakaj ne bi smeli živeti po srcu in po svojih čustvih. Vprašajte domače, kaj si mislijo o tem.

Ribi
Dobili boste darilo, ki vas bo razveselilo in vam dalo upanja na spremembe v ljubezni in tudi poslu. Kot da se bodo začele odpirati nove energije, novo poglavje precej hitreje, kot ste pričakovali.