Astro

Horoskop za sredo, 15. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
15. 1. 2020, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Bodite pozorni na spoznanja, misli in ideje, ki bodo danes zlata vredne. Lahko boste spoznali, kdo vas ima zares rad, kako napredovati na pravi način in kako se dogovoriti za stvari, ki vas mučijo.

Bik
Čustveno se boste vračali v preteklost na način, ki lahko ogrozi vašo varnost. Zbrani bodite na vožnji in pri delu, da vas nezgoda ne prisili k razmisleku, po čem zares tako žalujete.

Dvojčka  
Če lahko, danes varčujte z besedami, saj vas nihče ne bo prav slišal, potem pa boste imeli težave pri razčiščevanju zmede. Ne hodite na sestanke, če ni potrebno in ne kličlite nikogar, če ni nujno.

Rak
Dan za ljubezen, simpatije in harmonizaranje vseh odnosov je. Pozabili boste na vse zamere in se pobotali z ljudmi, ki so vam napravili že veliko škode. Počutili se boste super, a vprašanje je, če bodo znali to ceniti.

Lev
Položili boste temelje nekega odnosa z odločitvijo pri sebi in prijateljstvo se bo popolnoma spremenilo. Sreča, ki jo boste ob tem čutili, bo potrditev, da ste na pravi poti.

Devica
Zadovoljni in umirjeni boste, ker ste naredili vse tako, kot ste želeli. Navadili ste določene ljudi, da vas ne obremenjujejo s pretiranim govorjenjem, niste pa opazili, da so se zato odmaknili od vas.

Tehtnica
Navdušenje nad nekaterimi ljudmi bo očitno, a vam ne bo težko tega priznati, saj si želite, da bi vsi ljudje bolj odprto kazali svoje počutje in se sprostili. Ljubezen ne bo na prvem mestu.

Škorpijon
Danes boste zanetili prepire, če ne boste pazljivi. Nič hudega ni, če vi drugim rečete vse, zato bodite pripravljeni, da enako dobite nazaj. Tako doma kot v službi. Pestro bo.

Strelec
Dober dan za nove odločitve, še posebej če ste čustveno na meji in je čas za spremembe. Bodite popolnoma iskreni do sebe in odprti za rešitve, ki so dobre za vse vpletene.

Kozorog
Odlično počutje vas bo pospremilo na novo pot, ali v poslu ali prijateljevanju. Novosti sedaj vam prinašajo dolgoročne spremembe v dobro in tako se tudi počutite. Kot da ste se zbudili iz dolgoletnega zimskega spanja.

Vodnar
Začeli boste dihati s polnimi pljuči in ne glede na to, da imate še precej dela za nazaj, boste zadovoljni, da ste se opogumili in naredili čisto po svoje. To vam bo dalo volje za naprej.

Ribi
Notranji nemir boste pretvorili v ideje in v čustveno zabavo, tako da se boste lahko sprostili ne glede na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Malo bo kaotično, a boste ohranili mirno kri.