Astro

Horoskop za nedeljo, 12. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
12. 1. 2020, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Nevarnost bo, da boste s prehitrimi besedami, ki vam bodo kar zletele iz ust, v javnosti osmešili svojo simpatijo. Ne glede na reakcije boste v vezo vnesli nezaupanje. Zato: danes držite jezik za zobmi. 

Bik
Žal vam bo za nesporazume iz preteklosti, ki so v sedanjost prinesli nestrpnost in dvome. Čisto po neumnem ste zlorabili zaupanje soljudi in niste pričakovali, da se bodo tako hitro odmaknili od vas.

Dvojčka
Če ste zanemarjali svoje telo, je potem zadnji čas, da poskrbite za njega. Za začetek knajpanje pod tušem, peeling s soljo in olivnim oljem ter sivko bo naredilo čudež. 

Rak
Nihali boste med osebnim in družbenim življenjem in nikakor ne boste našli prave mere zase. Ljudje bodo od vas samodejno pričakovali pomoč, kar vam bo godilo, pa tudi jezilo. 

Lev
Želeli si boste spremembe in odzivali se boste na vse priložnosti, samo da se stvari spremenijo. Optimizem bo sledil in takrat boste zagotovo vedeli, da ste se prav odločili. In življenje bo dobilo nov smisel. 

Devica
Ne podlegajte besednim dvobojem in ne glejte samo na zunanjo pojavo brez pravih čustev. Lahko se ponovno zapletete v odnos, ki vas bo pustil prazne in osamljene, saj vam je zares pomembno, da ste razumljeni in ljubljeni.

Tehtnica
Življenje se bo obrnilo v smer, ki ste si jo želeli in po njej hrepeneli. Poskbeli boste za svoje najbolj skrite želje brez, da bi kdorkoli opazil razliko, kar vam bo velik dosežek. 

Škorpijon
Vaši talenti se bodo pokazali v vsej svoji veličini in sprijaznili se boste z vodilno vlogo, ki jo imate v družini. To pomeni tudi odgovornost za čustva in zadovoljstvo ostalih članov, zato jim dovolite, da se iskreno izrazijo. 

Strelec
Korak za korakom sledite dogajanju, ne prehitevajte ritma življenja. Nič ne morete izsiliti, lahko pa s svojimi prehitrimi reakcijami in predvidevanji uničite dobre pogoje za sodelovanje. 

Kozorog
Pomembno obdobje vam prinaša novosti, sprejmite jih. Ne pridigajte drugim tistega, kar sami ne živite. Poskrbite za pretočnost telesa, da bo dovolj primerno za aktivno življenje, ki se vam obeta. 

Vodnar
Preteklost vas še vedno vodi nazaj, dokler ne sprejmete vsega, kar se je dogajalo in spoznali svoj delež udeležbe v vsem. O tem ne govorite naprej, samo spustite in sprostite se. 

Ribi
Zaljubljenost bo vibrirala vse naokoli vas in predani boste svojemu srcu, ne glede na to, kaj se bo dogajalo. Skozi čutenje drugih lahko ponovno izgubite stik s sabo, zato se ne predajajte samo okolici, temveč nujno zraven čutite sebe, svoje telo in bližino.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja