Astro

Horoskop za četrtek, 9. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
9. 1. 2020, 06.33
Posodobljeno: 9. 1. 2020, 07.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Dober dan za strateške pogovore in odločitve. Možnosti napredovanja ali povišice, če boste iskreno in sproščeno pristopili k stvari ter podali prave argumente. 

Bik
Miren dan, ko boste prvič po dolgem času sproščeni in jasno usmerjeni v to, kar morate početi. Uredite tiste stvari, ki ste jih že dolgo odlašali in ki vam niso ravno pri srcu. 

Dvojčka
Sproščeni in igrivi boste in vsi vam bodo jedli iz roke. Dober dan za uresničitev vseh tistih želja, kjer potrebujete soglasje drugih. Naredite si seznam in danes pokličite vse, kar morate urediti. 

Rak
Čustva vas bodo popeljala v novo smer in pričenja se obdobje, ko boste bolj odgovorni zase. Uredili si boste dober dom in se povezali z ljudmi, ki vam bodo v pomoč. 

Lev
Če se boste danes počutili utesnjene in na meji depresije, potem je čas za spremembe. Odprite se ljudem, ki so vam naklonjeni in ob katerih se sprostite. 

Devica
Danes pozor, da se ne zamerite čisto vsem naokoli. Skozi pogovore v službi ali doma boste namreč precej ostri v kritikah in ne boste niti dojeli, kako močno boste koga prizadeli. 

Tehtnica
Dan boste preživeli čisto po svoje. Prvič po dolgem času ne boste čutili bremen in pritiska okolja. Naučili se boste pravi čas odmakniti od kritičnih situacij, kjer ne morete pomagati. 

Škorpijon
Trmasto boste želeli boste priti do svojega cilja, pa čeprav na silo in v čisto nepravem trenutku. Razmislite, če je smiselno, da pokurite toliko energije za nekaj na hitro, ko pa bi lahko sistematično dosegli veliko več. 

Strelec
Odprti boste za sodelovanje in zadovoljni s sabo. Vseeno bodite pozorni, da se ne znajdete spet v klopčiču dela za druge in brez pravega smisla. Čas je za konkretne premike. 

Kozorog
Doživljali boste precejšnje izbruhe moč in volje, ki bo še vas presenetila. Zato se danes usmerite v jasne in čiste cilje ter telovadbo, da pokurite in izkoristite pretirano notranjo moč. 

Vodnar
K vam bodo prihajale ženske, ki bodo kazale na to, kaj vam trenutno manjka v življenju. Razmislite, čemur ste se v preteklosti najbolj posmehovali in kar si sedaj želite doživeti. 

Ribi
Odličen dan, ko boste se lahko dogovorili za vse, kar boste želeli. Številne dobre ideje bodo prišle in srečali boste nenavadne ljudi, ki vam bodo sprožili korake naprej.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja