Astro

Horoskop za sredo, 8. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
8. 1. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Sanjali boste o svoji skriti in strastni ljubezni. Ko pa se bo čez dan nekako pokazala možnost, da se stvari začnejo uresničevati v tej smeri, se boste prestrašili in se umaknili. 

Bik
Čutili boste izolacijo in občutek odrinjenosti se bo pojavljal. Spomini iz otroštva, pa tudi karma sedanjosti, saj dostikrat pozabite na ljudi potem, ko jih ne potrebujete več. 

Dvojčka
Ne nasedajte dolgoročnim obljubam, če že v sedanjosti ni nekaj za vas. Potrebujete namreč takojšnje sadove, ne morete več čakati na realizacijo čez nekaj let. Privoščite si reči tudi NE, če se ne strinjate. 

Rak
Malo zasanjani boste in v svojem svetu, ki si ga želite ohraniti za vsako ceno. Pri tem sploh ne boste dojeli, da ste že predmet občudovanja in da vam ljudje verjamejo in sledijo. 

Lev
Hrepenenje po iskreni ljubezni se bo okrepilo in pri tem boste pozabili, da imate možnost priti do nje. Navadili ste se biti preobremenjeni in osamljeni. Razmislite, koliko časa še to potrebujete. 

Devica
Malo boste želeli izkoristiti nastalo situacijo zase in si spremeniti način življenja, za katerega pa še ni pravi čas. Ne bo šlo na silo, niti na tiho. Potreben bo pogovor o tem, kar vas muči. 

Tehtnica
Tehtanje čustev in načina življenja bo potrebno in odločitev v teh dneh ne bo padla. Ne hitite, saj ni sedaj čas za nič drugega, kot da ureditev sebe, svojega doma in opuščanja starih stvari. 

Škorpijon
Ljudje vas bodo dolgočasili, saj se vam bo zdelo vse tako predvidljivo in ne boste več našli pravega izziva. Ste kdaj pomislili v drugo smer? Če ste tudi vi dolgočasni njim z enim in istim razlaganjem situacije? 

Strelec
Močno si boste želeli neodvisnosti, zato lahko, da boste stopili na čisto drugačno in novo pot. Pri tem lahko, da vas družina ne bo podpirala, a morali se boste preizkusiti v novostih. 

Kozorog
Strah vas bo pokazati svoja nova čustva, nove ideje in nove misli osebi, ki bo do vas najbolj iskrena. Skozi ta strah boste želeli preusmeriti pozornost na druge, kar pa vam bo odvzelo notranjo moč. 

Vodnar
Optimizem vas bo zajel in pri tem bodo veliko vlogo igrala finančna sredstva, ki se bodo pokazala na veliko. Možnosti bodo, da izpolnite svoje cilje in dolgoročne načrte še prej, kot ste pričakovali. 

Ribi
Zaprli se boste v svoj svet in želeli dokazati, da imate prav. Da so v vas prava čustva in ideje za nekaj več. Skozi delo, kreativnost boste dosegli mir v sebi in zadovoljstvo se bo pojavilo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja