Oven 

Domače okolje vas nikakor ne bo spustilo iz primeža, zato se boste umikali in skrivali svoje načrte, saj ne boste želeli jih vznemirjati, sočasno pa ne popustiti pri svojih željah. Ne skrbite, sreča je na vaši strani.

Bik

Zapletli ste se v odnos, ki vam ni pogodu, a ne želite takoj zaključiti, da se ne boste sramotili. Vzorec se vam ponavlja, zato bodite pozorni, da ne bo trajnejših posledic.

Dvojčka

Hitro boste padli v vsakdanjo rutino, ki pa ste si jo res drugače zastavili in vztrajate v njej. Ne odnehajte ne glede na reakcije okolja. To je sedaj pomembno za vas.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Na vso silo boste želeli nekaj narediti, a vas bodo čustva odmikala od vašega fokusa in na koncu boste vse skupaj opustili. Ne čudite se potem, če vas imajo za neresne.

Lev

Potrpežljivo boste čakali na realizacijo svojih čustvenih namer in dovolj bo zavedanje, da bo realizirano. Ne mudi se vam, saj čutite, da so vsi pravi na vaši strani in da bodo priskočili na pomoč, ko bo čas za to.

Devica

Stari računi bodo prišli na plano in zahtevali vsaj, da se o njih pogovorite. Ne delajte se, kot da se vas ne tičejo, saj se bodo potem stvari zapletle. Priznajte napako in jo popravite.

Tehtnica

Zdelo se vam bo, da ste edini, ki razume življenje in pozitivna naravnava bo postala vaš prepoznavni znak. Iskreno se boste veselili življenja, če vas bodo le ljudje pustili pri miru in ne bodo obešali svojih težav na vas.

Škorpijon

Prepričani boste v svoj prav tako močno, da ga boste hoteli dokazati. Vmes boste ugotovili, da pa ste se motili. Hitro spoznanje vas bo sprostilo in uspešno boste začeli sodelovati z ljudmi, s katerimi prej nikakor ni šlo.

Strelec

Dobro počutje vas bo vodilo v prepričanje, da lahko naredite karkoli. A ne bo šlo. Skozi pogovore boste ugotovili, da vam manjka precej informacij in da je nujno, da se pozanimate v okolici, kaj se dogaja.

Kozorog

Podzavestna moč, ki ste se je izogibali, bo prišla na plano in lahko, da boste čisto nevede koga užalili, prizadeli. Skozi te čustvene situacije boste spoznali, s kakšnimi ljudmi se želite družiti in kaj si ne boste več dovolili.

Vodnar

Potrudili se boste in pripravili vse, kar se bo zahtevalo od vas. Če boste aktivni, se bodo stvari dobro odvijale, sicer pa se zna zgoditi, da se boste samo odmaknili in pustili, da drugi speljejo do konca, kar ste vi želeli urediti.

Ribi

Številne ideje, ki jih boste bolj zadržali zase, bodo prihajale do vas, zato se sprostite. Skozi njihovo realizacijo boste spoznali nove, praktične ljudi, ki vam bodo lahko precej pomagali.