Astro

Horoskop za torek, 31. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
31. 12. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven 

Hrepeneli boste po bližini, a sočasno boste preveč občutljivi, da bi koga spustili blizu. Potrebujete počitek in odmik od številne družbe, zato ne vabite prijateljev na obisk, če ne mislite zares.

Bik

Osamljenost vas bo dajala, a si tega ne boste priznali in boste iskali rešitev v težavah z zdravjem. Vsaka malenkost vas bo zmotila in nikakor ne boste opazili bližnjih, ki vam želijo pomagati.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Dvojčka

Zadnji dan leta vas bodo premagala čustva in precej boste občutljivi, solze bodo v pripravljenosti. Vseeno boste srečni, saj ste veliko dosegli in veste, da se vam odpira dobra pot.

Rak

Srečni boste in še tik pred polnočjo boste čutili močno povezavo s svetom in ljudmi okoli vas. Do vseh boste čutili ljubezen in jo pokazali, izrazili vsem, ki vam bodo to dovolili.

Lev

Odsanjali boste zadnji dan leta. Izgubili se boste v svojih tihih hrepenenjih in poskrbeli za vse, kar bo potrebno, a vaše srce bo nekje drugje. To vam bo celo v uteho, saj vam bo dajalo upanje.

Devica

Skrivali boste svoje počutje, čeprav bodo vsi opazili, kako vam je. Ne boste se želeli izpostavljati, a včasih vam bo ušel kakšen komentar, ki bo spremenil vzdušje in določene ljudi osupnil.

Tehtnica

Občutljivi boste, a vas to ne bo motilo, saj ne boste čutili pritiskov okolja in se boste lažje odmaknili v svoje dobre energije in dobre in kreativne ideje bodo prihajale za prihodnost. Pišite si jih.

Škorpijon

Jasno vam bo, kje in kako delate narobe, a še ne boste mogli tega spremeniti. Na živce vam bodo šli vsi, ki ne bodo želeli sodelovati tako, kot bi vi želeli. Sprostite se.

Strelec 

Previdni bodite z današnjimi izjavami, da ne boste pokvarili večera sebi in drugim. Ni potrebno, da poveste vse svoje ideje, še posebej, če še sami veste, da jih kar precej ne boste mogli uresničiti.

Kozorog

Dobre energije boste oddajali ne glede na to, da boste še imeli nekaj skrbi v sebi in nedorečenih stvari predvsem s sabo. Pišite si dnevnik, pogovorite se iskreno s sabo, kaj si zares želite.

Vodnar

Navdušenje in optimizem vas bo zajel in ne bo vam težko se pogovarjati s komerkoli in veselje deliti naprej. Lahko, da boste pretiravali z vsem druženjem, a tokrat ne bo nič narobe.

Ribi

Čustveno boste zaključili leto 2019, bolj, kot ste načrtovali. Prevzela vas bo nostalgija in spomini, ki jih boste želeli deliti. Preverite, če so vaši bližnji tudi za to, sicer je boljše, da ste čustveno povezani z njimi.